изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:19 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СТАНАХМЕ 6 МИЛИАРДА НА ЗЕМЯТА    
НовиниВчера населението на Земята достигна 6 милиарда. 1.5 милиарда живеят в Китай, 1 млрд. - в Индия. Най-голям прираст на населението в момента имат африканските държави. Прогнозите са, че през 2050 г. на Земята ще живеят 8.9 млрд. души. Населението на планетата се е увеличило с 1 млрд. души само за 12 години. От ООН съобщиха, че символично 6-милиардният жител на Земята е роден в 0 ч. 02 мин. вчера в Сараево /Босна/. Майката се казва Фатима Невич, детето е момченце, а баща му се казва Жасминко.

ПИЯН ПОП ВДИГА СКАНДАЛ И ОТПРАВЯ СЕКСУАЛНИ НАМЕЦИ В НОЩЕН БАР

34-годишният отец Методи, със светското име Ставри, спретна скандал в каварненския бар "Макси" миналата нощ и бе прибран от полицията, съобщиха от РВДР. Отчето обслужвал селата Българево и Свети Никола, където му се носела славата на бохем и разюздан човек. Божият служител имал тяло на Шварценегер, често си попийвал и ставал страшен и неконтролируем. Около полунощ на 11 октомври попът влязъл и от вратата заръчал голяма водка, която да му бъде сервирана на масата за карамбол. Като го помолили да се премести, той се развикал, а след това отправил и сексуални задявки към момчета в заведението - ученици от горен курс в каварненския техникум. Момчетата се изплашили и потърсили помощ от барманката, която пък повикала полицията.
НДТ - 13 октомври 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СТАНАХМЕ 6 МИЛИАРДА НА ЗЕМЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди