изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:05 EEST
НАГРАДИ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА    
ОбществоВ Генерал Тошево бяха връчени отличия по повод Деня на българската община - 12 октомври. На специална церемония са връчени наградите, които са за дългогодишна дейност, висока отговорност в изпълнение на трудовите задължения, за недопуснати нарушения, за внимателно и прецизно отношение към гражданите, информираха от пресслужбата на общината.

 Отличените служители са: Елена Василева, Валентин Стоянов, Златка Георгиева, Рада Петрова, Елена Димитрова, Мария Иванова, Софка Йорданова и Росен Георгиев.
В община Генерал Тошево по случай празника е получен и поздравителен адрес от областния управител Желязко Желязков. В него се казва: "Искрено желая на целия екип на община Генерал Тошево здраве,успехи и все така целеустремено да отстоява авторитета на своята институция в процеса на утвърждаване на европейски дух,качество и стандарти! Вярвам, уважаеми господин кмет, че ще продължите последователно да изпълнявате своята мисия за динамично развитие на общината и ще постигнете радващи резултати в името на просперитета на нейните хора!".
 


Сходни връзки

НАГРАДИ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди