изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:48 EEST
ГРАНДИОЗНО WELCOME PARTY ГОТВЯТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ    
ОбразованиеИзвестни ди джеи и електронно студентско шоу ще разтърсят Добрич този петък

За пръв път култовото Welcome Party на Висшето училище Международен колеж /ВУМК/ в Добрич се организира съвместно с една от най-големите радио мрежи в страната. Стартът е в 22 часа този петък, 16 октомври, а входът е свободен. Допускани до партито ще бъдат - лица над 18 г., без оръжие, без наркотични вещества и напитки, вкарани отвън, в приемлив вид и трезво състояние, информираха от колежа. Строга охрана и камери ще бдят за реда, независимо че студентите са си нарекли шоуто Underground Welcome Party.
Видни родни ди джеи като Ross и Spassoto, Bugsy, Denn, Tezzo и Svet Alex ще разтърсят първия етаж на висшето училище. Там пушенето е забранено. На третия етаж в ресторант "Албена" купонът ще върви едновременно в по-свободна атмосфера с хапка и разрешени цигари. Идеята е първокурсниците да усетят, че са попаднали на точното място, в точното време и в подходяща компания. Академичната младеж  ще кърши тела под звуците на разнообразна електронна,-и денс музика. Студентите ще покажат какво са научили през лятото по култовите дискотеки на Черноморието, Средиземноморието и отвъд Атлантика.
Сред основните организатори е доброволческата студентска асоциация за организиране на събития, която включва Кал (организатор на летния Лунен фестивал - Крапец) и други студенти на ВУМК. Тя бе създадена наскоро предимно от студенти и техни съмишленици.
 


Сходни връзки

ГРАНДИОЗНО WELCOME PARTY ГОТВЯТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди