изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:11 EEST
СЪЗДАВАТ ЦЕНТЪР ЗА ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ    
НовиниСключен е договорът за проекта "Център за детски и младежки дейности", съобщиха от община Генерал Тошево. Стойността възлиза на 260 744 лева, като са предвидени различни извънкласни и извънучилищни. Проектът е насочен към организиране във всички училища на територията на община Генерал Тошево на дейности за развитие на уменията на децата в областта на изкуството, науката и спорта, здравното и гражданско образование.

Ще бъде разширена и системата от междуучилищни състезания и конкурси. Ще се цели и целогодишно ангажиране на децата, включително и в периода на ваканциите, чрез създаване на клубове, организиране на зелено училище, форми на ученически отдих и спорт. Чрез Центъра за детски и младежки дейности" в Генерал Тошево ще се организират и координират извънкласни и извънучилищни форми, осмислящи свободното време на учениците на територията на цялата община. Сред дейностите е предвидено разширяване на мажоретния състав и фанфарен оркестър, състезания, викторини и изложби, конкурси, кампании, младежки акции и обмени, младежко телевизионно студио, изработване на сайт, създаване на ученически вестник, спортни състезания, походи, крос "Будители", приложни дейности и др.
 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ ЦЕНТЪР ЗА ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди