изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:43 EEST
Мис България роди тайно в САЩ    
Мис & Мистър Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова се завърна в България след няколко месеца престой в САЩ, заедно със сина си Красимир. Бебето е родено на 11 август в болница ALEXSIAN BRTOHERS в Чикаго. Раждането е преминало нормално и малкият Краси се е появил на бял свят с идеалните мерки - 3,480 кг и 51 см. Докато Гери е била в САЩ в грижите за бебето й помагали приятелят й и нейният баща, който бил много радостен, че е станал дядо.

"Щастлива съм, че имам Краси - казва Гергана Кочанова, - че е здраво и хубаво бебе. В момента и двамата трябва да свикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко странно се чувствам като майка, но всяка раждала жена казва, че в началото е така, и не се притеснявам да си го призная." Таткото на малкия Краси е българин, който живее и работи в САЩ. Той е останал там заради бизнеса си, но с Гери се чуват всеки ден по телефона. "Тъжно ми е, че трябваше да го оставим там, за да си дойдем в България, но всичко тук ми липсваше ужасно, а и искам малкият Краси да расте в родината си." Само 2 месеца след раждането Гери е в перфектна форма и готова да се върне на модния подиум. Споделя, че ще успява да съвместява професионалните си ангажименти с майчинството и вече дори е намерила бавачка, която да я отменя в грижите за бебето, когато тя ще работи.
http://vip-bg.info

Мис България - Вселена засне гола фотосесия

Мис България Свят и Мис България Вселена в конфликт

Мис България Вселена се съблече за мъжко списание

МИС БГ ВСЕЛЕНА 2007 - ГЕРГАНА КОЧАНОВА: Стартирам с мисионерската поза, а после се развихрям!...  

ГЕРГАНА КОЧАНОВА е Мис БГ Вселена 2007. Учила е в US. В момента следва право в Софийския университет. Топмодел на „Визаж”. Има сериозен приятел, макар светската мълва наскоро да я свърза в афера с Николай Маринов Маргина...

-Коя е Гергана Кочанова в интимния си живот ?
-Аз съм родена на 24 януари и съм зодия Водолей. Това предопределя моята изключителна чувствителност и романтичност. В интимния си живот мога да бъда абсолютно всякаква – и страстна, и отдадена, любяща, експресивна или по-агресивна. Смятам, че всичко зависи от това, какъв човек стои срещу мен и на какво се основават отношенията ни.
-Защо или заради кого би се снимала в „Плейбой” или нещо по-разкрепостено?
-На първо място никой не може да ме накара да се снимам гола, или пък да ми забрани. Аз правя нещата, които искам. Но специално за “Плейбой” не бих се снимала, защото съм обещала на родителите си, които много обичам и уважавам, че няма да демонстрирам публично откровена голота. Сесията ми за “Максим” беше много секси, но не съм била напълно съблечена и пак предизвика доста шум. След тази случка обещах на майка ми и баща ми, че няма да се събличам за снимки.
- Първата любов на Гергана Кочанова?... А първият път?...
-Първата ми любов се казва Николай Дойчев, играч на ЦСКА. Бях на 16, години когато започнах да излизам с него и връзката ни продължи цели 3 години. Логично, той беше и първият мъж в живота ми.
-Любимото ти място, време и... сезон за секс?!
-Любимото ми място за секс си остава леглото, макар че обичам и да експериментирам и да правя по-различни неща. Любим сезон за любов нямам, но тъй като идва лято, нека кажем, че е един от предпочитаните от мен. Все пак тогава слънцето, разголените дрешки и доброто настроение отключват фриволността у нас и ставаме по-лекомислени и готови за забавления.
-Ти си все още си твърде млада, но все пак - имала ли си много любовници и любови – известни, богати или какви мъже са те?
- Аз все пак съм на 20 години, не бих казала, че съм имала много любовници. Имала съм 2 любови. Не са били нито известни, нито богати – просто двама мъже, появили се в различен етап от живота ми, като във всеки от тях аз съм намерила нещо различно, което ме е покорило в дадения момент. Не обичам да ме ухажват. Така само се удължава комуникацията, няма смисъл. Аз самата не ухажвам – ако имам да казвам нещо на някого, отивам и му го казвам.
- Обичате ли да гледате заедно с партньора ти порно?
- Според мен няма човек, който да не обича да гледа порно, или ако някой твърди обратното, не е докрай откровен. Аз също гледам понякога, а когато се гледа с партньора ти, е още по-интересно, защото може да се отпуснете и настроите за по-романтични изживявания заедно.
- Каква е в леглото Гергана?
- Зависи много от човека. Ако е някой, с когото наистина искам да бъда, съм мила, романтична, секси, страстна... Ако обаче искрата е угаснала ще съм си просто... заспала. Когато съм влюбена ставам много лекомислена – всичко ми се вижда весело, лесно, красиво... и същевременно ставам много всеотдайна към човека, в когото съм влюбена. А аз обичам да съм влюбена! За мен любовта е не само основание за секс, а и задължително условие за да се случи второто. Не мога да легна с някой, в когото не съм влюбена.
- А сексът за 1 нощ?
- За да се получи хубав секс за една нощ, е много важно и двамата партньори да са настроени на една вълна, да нямат очаквания за след това и да искат просто да се позабавляват.
- Какъв тип мъже е предпочитания от теб?
Харесвам сериозни и отговорни мъже – мъже на място, без комплекси. За мен е важно не как изглежда човекът, а да е добър и най-вече да бъде себе си.
- Любимата ти поза/манипулация в секса?
-Забелязала съм, че винаги стартирам с мисионерската поза, а после се развихрям!...
- Нестандартни места на които си правила секс?
-Най-нестандартното като че ли е автомобил. Беше доста екстремно!
- Използваш ли сексатрибути/ играчки в любовната игра?
- Не, макар че имам няколко такива, подарявани от приятелки за разни поводи. Така и си стоят, не ги употребявам. Смятам, че сексиграчките не са ми необходими, а и в леглото може да внесат само излишен смут, вместо да обогатят изживяването с нещо.
- Какво мислиш за „платената любов” и „жриците на любовта”?
- Всеки може да прави каквото смята за добре, така че не мога нито да ги укорявам, нито да ги порицавам. Нямам нищо против тях. Всеки е свободен да се занимава с каквото желае.
- Колко време можеш да издържаш без секс?
-Колкото повече не правя секс, толкова повече не ми се прави. И обратното. Докато бях в САЩ при баща ми например не съм правила секс с мъже. Това означава, че съм издържала около 8-9 месеца без секс.
- Ревнива ли си и защо?
- Безкрайно ревнива съм към партньора си и не мога да кажа защо така се получава. Просто го искам само за себе си.
-Изневерявала ли си ти самата и с кого, защо си го направила?
- Да, изневерявала съм и не го смятам за нещо лошо или за грях. Защото, когато съм го направила, винаги е имало нещо, което да ме подтикне – изневяра на партньора ми или провал на връзката ни с него.
- А чернокожи мъже?
- Не съм била досега с чернокож, но ако отида да живея за постоянно в САЩ, може и да ми се отвори парашутът!...
- Размерът на мъжкия полов орган има ли значение? Кой всъщност е най-големият полов орган?!.
-Разбира се, че има значение. За мен най-важният мъжки орган е мозъкът, защото желанието се заражда първо там.
- С кого дели едно легло в момента Гергана Кочанова?...
- В момента дори аз не знам с кого деля леглото си, защото всяка вечер някоя от приятелките ми остава да спи в нас и никога не знам коя ще бъде тя...   / БЛИЦ

 


Сходни връзки

Мис България роди тайно в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди