изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ











ОВЕН - С много нещо днес ще провокирате интереса към себе си, но сред важните се откроява позицията ви по наболелите социални теми. С опита и действия си ще отговорите на очакванията.

ТЕЛЕЦ - Няма да ви липсва добро настроение и това ще се отрази на резултатите в работата ви. Времето е подходящо и за лични занимания, да направите това, което ви носи успокоение.

БЛИЗНАЦИ - По-спокойни бъдете днес, за да ви бъде по-лесно в решаване на служебните въпроси, които стоят пред вас. С поведението си ще въздействате положително на резултатите в работата си.



РАК - Бъдете премерени в думите и делата си, като се съсредоточите върху работа и по-малко се ангажирате с не поискани съвети. Споразумения от финансов и личен характер ще се отразят добре.

ЛЪВ - Проявеното постоянство в усилията ще ви помогне по-лесно да реализирате намеренията си днес. Ще има и по-напрегнати моменти, но като цяло работата ще ви спори и ще я приключите.

ДЕВА - Увереността ви в успеха ще се отрази положително върху общото настроение на работното място. Други ще се ангажират с изпълнението на чужди задачи, но няма да съжаляват.


ВЕЗНИ - Ще запазите намеренията си в тайна, докато не ги реализирате. Ако се чувствате отегчени и изнервени се дистанцирайте от дразнителите си, ако можете, за да не влошите психическото си състояние.

СКОРПИОН - Бързо ще напреднете в бизнеса и професионалната си кариера, ако работите сърцато и с желание. От друга страна вдигате нивото и това се превръща в пречка за колеги и конкуренти.

СТРЕЛЕЦ - Практично ще съчетаете полезното с приятното днес. Корпоративни интереси ще ви срещнат с хора на бизнеса, вие също сте едни от тях, и заедно ще обсъждате предстоящи, общи проекти.


КОЗИРОГ - Нуждаете се от повече спокойствие, за да обмислите предстоящите си ангажименти, планове и решения. С подходящ тон, поведение, аргументи и усмивка си осигурявате подкрепата на всички.

ВОДОЛЕЙ - Предвиждате стартиране на нов бизнес, пътувания или съвместен живот, които ще повишават активността и желанието ви да успявате. Всичко е постижимо, щом влагате старание.

РИБИ - Съпътстващите ви неудачи ще се отразят на желанието ви за общуване и могат да променят плановете ви, но не им се давайте. Дайте предпочитания на това, което вълнува душата ви.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"


Dean Martin & Louis Armstrong

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди