изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:33 EEST
Уникален конкурс МИС СИЛИКОН    
Мис & МистърМисис Българя 2007 Мариана Маринова ще събере над 3500 кубика силикон в клуб Escape, всичко това ще се случи по време на първото издание на уникалния конкурс за красота МИС СИЛИКОН.


 
  15 момичета от всички краiща на страната ще се състезават за приза Най-красив, Най-голям и Най-естествен СИЛИКОНОВ бюст.
  
  Идеята за ексцентричната надпревара на Мисис България Мариана Маринова дошла след посещението й във Венецуела, където поставянето на силиконови импланти е издигнато в култ.
  
  На предварителния кастинг за конкурса се явили стотици родни красавици, но само 15 от тях били допуснати до финала. Една от участничките впечатлила комисията с рекордните 500 кубика силикон.
  
  Светските клюкари пък разправят, че в надпреварата ще се включи и Катя от риалитито ”Бягство към победата”, която има и най- голям шанс да грабне титлата.
  
  Конкурсът ще премине в три тура, като най–интересен за всички си остава онзи, в който момичетата ще покажат всичко, което имат, облечени в невероятно бельо на известен италиански дизайнер.
  
  В журито на конкурса за най- красив силиконов бюст са поканени известни столични плейбои, сред които бизнесменът Христо Сираков, синът на пластичния хирург доц. Бояджиев и бивше гадже на Теди Велинова – Румен Бояджиев, главният редактор на FHM Георги Неделчев, Киро Скалата и изкусителката Златка.
  
  Организаторите планират и продължение на смелото начинание, което ще има благотворителна мисия.

erogance.eu

АКЦИЯ НА СЕКСБОМБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Най-горещите дами се борят за титли в Нощта на сексбомбите

Златка Райкова става певица

Коледно корпоративно парти на Кемпински хотел Зографски

Мис Украйна дойде в България за снимки на ВИП календар

 


Сходни връзки

Уникален конкурс МИС СИЛИКОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди