изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:06 EET
ПРЕДСТАВИХА ЕКОПРОЕКТ ПРЕД УЧЕНИЦИ    
НовиниУчениците от СОУ "Христо Ботев" дебатираха в края на миналата седмица  екологичните проблеми на околната среда, съобщи електронното издание "Балчик.инфо".

Те са били запознати с организацията и функционирането на бъдещия еко-портал www.eco-dobrudzha.org, създаден от "Пиксел Депо".
Идеята на портала е да се създаде информационна мрежа и база данни на регионален принцип, която да обедини
и подобри взаимодействието, както и наличната екологична информация, свързана със защитените местности, държавните политики за опазване на околната среда, държавните структури, които ги администрират, природозащитните организации, представителите на бизнеса и структурите за обучение на подрастващите.
Срещата в местното училище е част от поредица информационни дни, които се организират във връзка с изпълнение на дейности по пилотен проект на Областна администрация - Добрич - "Зелената мрежа на Добруджа", който е подкомпонет към Туининг проект BG 2006/IB/OT/01 "Укрепване на капацитета на структурите на българското правителство за мониторинг и анализ на основни политики и разработване на съгласувани стратегически решения" от страна на Министерски съвет
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ЕКОПРОЕКТ ПРЕД УЧЕНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди