изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:28 EEST
КУЛТУРИСТИТЕ НА "ОЛИМПИЯ" ОТНОВО СА СРЕД ВОДЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ    
СпортДвама състезатели на клуб "Олимпия" за пореден път постигнаха големи успехи в национални състезания по културизъм.


Румен Спецов спечели сребърен медал в кат. до 100 кг на провелия се в Бургас популярен турнир за мъже за купа "Мечката". Победител стана Георги Карамишев от столичния клуб "Мусаши". Същото бе класирането в тази категория и седмица по-рано по време на държавното първенство. В шампионата участва и още един добричлия. Драгомир Георгиев се окичи със сребро в кат. до 70 кг и достигна до златния медал в класическия културизъм.
Абсолютен шампион в турнира "Мечката" в Бургас стана Димитър Димитров от "Юнивърсъл" - София, участвал в кат. над 100 кг. 
Състезанието бе последното за тази година от националния шампионат. Топ културистът ни Христомир Христов се въздържа от участие, тъй като се готви за Super-Max Cup и за предстоящото Световно първенство, но излезе на сцената, за да зарадва феновете си и многобройната публика в морския град с двеминутно волно съчетание.
Традиционното състезание за купа "Мечката" се проведе за четвърта година. Генералният спонсор на Федерацията по културизъм и фитнес - Super-Max - за първa година има възможността да подкрепи този така емблематичен за Бургас турнир.
На  форума присъстваха най-добрите  български състезатели, които вече са поканени за участие на Super-Max Cup на 24 октомври т.г.  Състезателите бяха в топ форма и ще има какво да покажат на международния турнир в София, дни преди световното в Доха, Катар от 1 до 5 ноември 2009 г. НДТ


 


Сходни връзки

КУЛТУРИСТИТЕ НА "ОЛИМПИЯ" ОТНОВО СА СРЕД ВОДЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди