изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:00 EET
ЩЕ СЪКРАЩАВАТ И В БДЖ. НЯМА ДА ВДИГАТ БИЛЕТИ    
ИкономикаОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че вчера на нарочен брифинг изпълнителният директор на компанията Пенчо Попов е обявил затягане на финансовата дисциплина, което включва ограничаване на разходите и редуциране на персонала, зает предимно с административна дейност, като съкращенията ще са 12-13 на сто.


Попов е допълнил, че оптимизирането на персонала ще бъде свързано с прецизен подбор, така че железопътният превозвач да запази квалифицираните и обучени кадри. Привличането на допълнителни товари чрез адекватни, пазарно-ориентирани действия ще бъде сред основните фактори за стабилизиране на финансовото състояние на дружеството и повишаване на конкурентоспособността на националния железопътен превозвач. Успоредно с активната търговска политика в областта на товарните превози, Попов изтъкнал и необходимостта от гъвкаво предлагане на пътническата транспортна услуга, добавят от пресцентъра на компанията. Попов е категоричен и за това, че в условията на криза няма да толерира предложения за повишаване на цените на билетите за пътуване с влак.
 


Сходни връзки

ЩЕ СЪКРАЩАВАТ И В БДЖ. НЯМА ДА ВДИГАТ БИЛЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди