изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:23 EEST
Ж. ЖЕЛЯЗКОВ УЧАСТВА В КРЪГЛА МАСА    
НовиниДнес в столицата ще се проведе Кръглата маса по проект "Партньорство за развитие", изпълняван от  областна администрация - Ловеч, в която участие ще вземе областният управител на Добрич Желязко Желязков.


Това съобщиха от пресцентъра на администрацията. Дейностите по проекта покриват 26 целеви области в страната, като се цели повишаване ефективността на управлението чрез създаване на условия за активно прилагане на публично-частно партньорство /ПЧП/ в областни и общински администрации.
В рамките на Кръглата маса ще бъде представен обобщен доклад за набелязани сфери и дейности на ПЧП от областни и общински експерти по време на проведените 12 семинара в цялата страна. Ще бъдат обсъдени и успешни ПЧП практики от Великобритания и Чехия през погледа на чуждестранни и на български експерти. В програмата е предвидено да бъдат  обсъдени и определени 4 приоритетни за страната сектора, за които да се разработят вътрешни правила, процедури и унифицирана ПЧП - документация. Областна администрация Добрич освен от губернатора, ще бъде представена още и от гл. секретар Драгой Драгоев - координатор за Североизточен район за планиране и Ангел Драгостинов, ръководител на отдел "Регионално развитие и административен контрол".


 


Сходни връзки

Ж. ЖЕЛЯЗКОВ УЧАСТВА В КРЪГЛА МАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди