изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:36 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕСЕТ МОЛБИ НА ПОТЪРПЕВШИ ОТ НАВОДНЕНИЕТО    
НовиниСамо десет молби са подадени до областна управа в Добрич от граждани, потърпевши след обилните дъждове в началото на септември. До края на миналата седмица беше срокът за подаването им, за да бъдат разпределени средствата, набрани при акция на БЧК и по сметка на областна администрация. НДТ научи, че там са събрани 6 600 лв., а от акцията на БЧК - 1000 лв. Заради малкия брой подадени молби, срокът се удължава до вторник, съобщиха още от областна администрация.

ВИДЕОТЪРГОВЦИ БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНО

Пет обекта за хазартна дейност в Добрич са проверили на 13 октомври служители от "Служба за предотвратяване на данъчни нарушения", Икономическа полиция и Районна прокуратура. При проверка на обекти, предоставящи видеоигри под наем, в Балчик било констатирано нарушение в кв. "Балик", където за такава дейност съдържателите им нямали разрешително. Иззети били 4 броя игри и компактдискове. В питейното заведение към залата липсвали касова книга и апарат за отчитане на оборота, установили проверяващите.
НДТ - 18 октомври 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕСЕТ МОЛБИ НА ПОТЪРПЕВШИ ОТ НАВОДНЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди