изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:03 EET
ЮНОШИТЕ НА "ДОБРИЧ '93" ИСКАТ ПЪРВОТО МЯСТО    
СпортЮношите на "Добрич '93", родени през 1992/93 г., се прицелиха в първото място в междуобластното първенство по баскетбол.


Жребият отреди възпитаниците на Янаки Янакиев да започнат на 31 октомври срещу "Вихър" (Вълчи дол) и "Спортбаскет" (Генерал Тошево). И двета мача ще бъдат в Търговище. На 21 ноември добруджанци ще спорят в Генерал Тошево със "Светкавица" (Търговище) и "Кария" (Шабла). В първия етап на надпреварата съставите са разделени в две групи. Напред продължават първите два тима в класирането, които образуват четворка. Финалистите ще излъчат два клуба за зоналния шампионат. "Не очаквам проблеми в първата фаза на първенството. Смятам, че ще станем първи. Момчетата тренират на две групи всеки делничен ден -  сутрин от 7.30 ч. и късно следобед - от 17.30 ч., тъй като състезателите учат в различни смени. Всички тренираме заедно само в събота. Най-хубавото е, че в навечерието на шампионата няма контузени" - заяви  треньорът Янаки Янакиев. Той води и състава на младежите, чиито срещи започват напролет.   
 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА "ДОБРИЧ '93" ИСКАТ ПЪРВОТО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди