изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:11 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 16-22 октомври 2009 година    
ВреметоПрез първия ден ще е облачно с валежи от дъжд, а в районите на Предбалкана е възможно да вали и сняг. На места количества ще са значителни, но следобед валежите постепенно ще спрат. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който постепенно ще се обърне от северозапад. Минимални температури 2-7 градуса, по Черноморието 7-12, максимални 9-14, по Черноморието до 17.

 

В събота облачността ще се разкъса и временно ще намалее. Вятърът отново ще се обърне от изток-североизток. Минимални температури между минус 1 и 4, по Черноморието до 6-7 градуса, максимални 9-14.

През следващото денонощие отново ще се заоблачи и ще паднат повсеместни валежи. Минималните температури слабо ще се повишат, а максималните – ще се понижат.

В понеделник валежите ще спрат, а по-късно и облачността ще се разкъса. Вятърът отново ще се обърне от север-северозапад.

От вторник до четвъртък ще има променлива облачност, по-значителна преди обед. Сутрен на места ще бъде мъгливо. Повече слънчеви часове ще има следобед. Главно максималните температури слабо ще се повишат.

Вълнението на морето най-често ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода ще продължи постипенно да се понижава и в края на периода ще е между 11 и 14 градуса.

 

Дежурен синоптик: Л. Маджаров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 16-22 октомври 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди