изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:52 EEST
ЗА ПЪРВА ПОБЕДА НАД "НЕСЕБЪР" СЕ СТЯГАТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА"    
СпортВ събота са срещите от деветия кръг на Източната "Б" футболна група. Несъмнено един от най-интересните двубои ще е в Несебър, където местният тим приема "Калиакра". Мача можем да определим като дерби на кръга, защото един срещу друг ще се изправят основни фаворити за първото място в крайното класиране - домакините са начело във временното подреждане с 18 точки, а каварненци са четвърти с 13.

Като се има предвид, че и двата отбора са си поставили за цел от началото на следващия сезон да играят в "А" група, можем да очакваме истинска битка на терена. "Тръгваме за Несебър, за да играем за трите точки. Досега никога не сме побеждавали този отбор и сега ще направим всичко, което е необходимо, за да прекъснем тази негативна серия. В "Б" група няма непреодолими отбори, познаваме добре съперника и мисля, че ако играем правилно и успеем да се възползваме от головите си положения, можем да запишем първи успех срещу състава на домакините, който се оказва доста неудобен за нас отбор", каза изпълнителният директор на "Калиакра" Венцислав Василев. От него научихме още, че под въпрос за предстоящия сблъсък е само Делчо Стоилов, който е с травма и тренира на облекчен режим.  

 


Сходни връзки

ЗА ПЪРВА ПОБЕДА НАД "НЕСЕБЪР" СЕ СТЯГАТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди