изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:02 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Участието ви в съдружия и други бизнес-взаимоотношения ще натоварят програмата ви с нови отговорности. За други денят ще постави начало на нов етап в работата и бизнеса им.

ТЕЛЕЦ - Работата в екип ще е спорна и ще напредвате по-бързо в разработката на нов проект или творческа задача. Ако се налагат промени бъдете гъвкави, особено ако имате вина за това.

БЛИЗНАЦИ - Забележими изяви в образователната, юридическата и финансовата сфера предстоят на много от вас. Трудът ви е безспорен и ще бъде възнаграден с добра оценка и пари.

РАК - Нови въпроси от ежедневието и професионалната ви заетост ще занимават вниманието ви днес. Не се ангажирайте прекалено с проблемите на околните, вашите са не по-малко важни.

ЛЪВ - Ново занимание ще ви откъсне от натоварващи мисли и донесе приятни емоции. В личен план е време да си дадете ясна сметка на къде са ориентирани предпочитанията ви.

ДЕВА - Ако срещнете неразбиране в делата си, не бързайте да се конфронтирате. Спокойно изслушайте аргументите на другата страна и едва тогава изложете своята теза.

ВЕЗНИ - С участието си в общ проект ще повишите професионалното ниво и думата ви ще се чува наред с конструктивните промени, които ще наложите. Няма да изоставите и личните си дела.

СКОРПИОН - Приветливи и без да залитате в крайности, такива ще преминете през днешния ден. С позициите си по социални, обществени, политически и професионални теми ще влияете позитивно.

СТРЕЛЕЦ - Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко.

КОЗИРОГ - Проучете перспективите за приложение на идеите, които имате, преди да започнете с реализацията им. За времето, през което сте се подготвяли, са настъпили значителни промени.

ВОДОЛЕЙ - Нямате нужда от емоционално натоварване, за това потърсете приятните за душата ви занимания, с които да подобрите настроението и затвърдите значимостта си, макар и само пред себе си.

РИБИ - Съсредоточете се върху предстоящите си дела и по-малко върху несъвършенствата на околните. Детайлната ви подготовка ще ви улесни и е предпоставка за успешна реализация.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди