изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:58 EEST
Lavazza официално представи календар си за 2010 г    
ЛюбопитноНа 15 октомври Lavazza официално представи едноименния си календар за 2010 г. с бляскаво музикално шоу, което се състоя в "Lumiq Studios" в Торино. Цветният спектакъл пресъздаде фотографските изображения на шест от най-известните италиански песни, които бяха визуално интерпретирани в календара от модния фотограф Майлс Олдридж. 
 Lavazza официално представи календар си за 2010 г


 Вечерта включваше ексклузивна предпремиера на арията от операта "Турандот" на Пучини - "Nessun Dorma" ("Никой да не спи") в изпълнение на Антъни Хегърти от камерната поп-група "Anthony and the Johnsons".
  
  В чест на родния си град, компания Lavazza избра именно Торино за домакин на премиерата на тазгодишното издание на календара. Този умишлен избор от страна на Lavazza даде възможност на 300 журналисти, поканени от цял свят на събитието, да оценят красотата на Торино. Lavazza вярва, че град Торино успява успешно да комбинира най-доброто от миналото с предимствата на настоящето.
  
  На фона на театралните декори, Марко Гуерцони, звезда от италианската версия на хитовия мюзикъл “Notre Dame de Paris”, певицата Илариа Делла Бидиа, тенорът Антонио Синьорело и младото сопрано Реджина, акомпанирани от септет, изпълниха радващите се на световно признание италиански песни "Nessun Dorma", "Va’ Pensiero", "Guarda che Luna", "O Sole Mio", "Con Te Partiro" и "Baciami Piccina".
  
  Видеоклипът с интерпретацията на Антъни Хегърти на оперната ария от "Турандот" "Nessun Dorma", направен специално за представянето на календара на Lavazza за 2010 г, беше акомпаниран от парад на моделите, участващи във фотосесията на Олдридж за календара.
  
  Бележитият посланик на италианската музика - Морган акомпанира на пиано на някои от италианските песни, изпълнени по време на вечерта.
  
  Водеща на събитието бе Джесика Полски, звезда на популярния италиански телевизионен сериал "Camera Cafe".
  
  Събитието включваше танцьори, светлинни спектакли и демонстрации на синхронно плуване. Синхронното плуване беше изпълнено в плувен басейн, намиращ се в „центъра на събитието”.
  
  По време на изпълнението на "Guarda che Luna" наоколо полетяха стотици листа от рози. В един друг момент, върху повърхността на плувния басейн заваляха музикални ноти.
  
  За грандиозния финал на шоуто, сякаш отникъде се появи видеоекран, висок колкото четириетажна сграда. По време на изпълнението на италианската песен "Baciami Piccina" – "Целуни ме, малката ми" и за да отразят покритите с целувки чаши с кафе Lavazza, които се появяват на фотографията за ноември/декември в календара на Lavazza за 2010, гостите получиха целувки с аромат на кафе.
  
  В тон с културния привкус на вечерта, експертите в областта на храната и виното Eataly предоставиха на гостите възможност да опитат селекция от италиански блюда. Специално за събитието Eataly създадоха меню, целящо да покаже какво може да предложи италианската кухня.

Лилия Никлева / erogance.eu 

 


Сходни връзки

Lavazza официално представи календар си за 2010 г | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди