изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:50 EEST
Студент се самозапали заради несподелена любов    
Новини
19-годишният Адриан Симеонов от село Завоя, Кирковско, се е самозапалил пред очите на бившата си приятелка Мариела Пашова заради несподелена любов. Драмата се разиграла в неделя сутринта около 3.00 часа, малко след като студентът оставил 17-годишната Мариела и гостенката й от Кърджали Виктория в съседното село Чакаларово, предаде БГНЕС.


Тримата били на дискотека и през цялото време Адриан упорствал да се сдобрят с Мариела, тя обаче не се съгласявала. „Ела да видиш тогава какво ще случи с мен”, казал той, докато се разделяли на спортната площадка в селото. Полял се с бензин и се възпламенил, а Виктория първа се хвърлила да потушава горящия младеж. 17-годишните девойки се справили с огъня и веднага извикали линейка. Сигналът в РУ на МВР-Кирково е подаден в 4,12 часа. Пострадалият е бил транспортиран в Центъра за спешна помощ в Кърджали, а след това в Пловдив.
Младежът има изгаряния по лицето и тялото. В болницата са родителите му, както и десетина души от селото му, които имат готовност да дарят кръв. По данни от съселяните на младежа изгарянията му са над 70 процента.
dir.bg
 


Сходни връзки

Студент се самозапали заради несподелена любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди