изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:24 EEST
Седем загинаха при катастрофи    
НовиниОбщо седем души загинаха при тежки пътнотранспортни произшествия днес. Четирима души загинаха при катастрофа, станала около 10.28 часа днес по пътя Разград – Шумен на 2 км след разклона за лознишкото село Бели Лом. Сигнал за инцидента е подаден на тел. 112. Лек автомобил БМВ, собственост на 29-годишен мъж от Варна, предприема изпреварване на друг лек автомобил и се удря челно в автобус “Мерцедес”, собственост на ЕООД “Търново туризъм” – Варна. При челния сблъсък лекият автомобил влиза под автобуса.


Загинали са четиримата души в БМВ-то. Засега е установена е самоличността на една от жертвите. Това е 20-годишният Васил Тодоров, родом от Кубрат.
От автобуса са пострадали трима души, които са откарани в Разградската болница. Водачът Х.Х. на 57 години от Разград, 41-годишна жена от Бургас и 25-годишен мъж от силистренското село Яребица са с множество травми и фрактури.
В 4,30 часа тази сутрин на пътя Харманли-Любимец на три км от Любимец, при катастрофа между лек и товарен автомобил загинаха двама.
Причина за катастрофата е несъобразена с пътните условия скорост .
Инцидентът е станал тази сутрин на главен път Е - 80 на три километра от Любимец в посока Харманли. Лек автомобил „Рено”, управляван от 29-годишен жител на село Бисер се удря челно във влекач „Волво”, собственост на кърджалийска фирма, управляван от 35-годишен жител на хасковското село Клокотница. Заради мокрия път на ляв завой лекият автомобил навлиза в насрещната лента и се удря във влекача. „Рено”-то е било с газова уредба, която се е запалила при удара. На място е изгорял 21- годишен мъж от Свиленград, возещ се на предната седалка Водачът е изхвърчал от колата на около 4 метра и е починал в ръцете на лекарите.
Млад мъж загина при катастрофа рано тази сутрин на пътя между селата Рогош и Маноле. Около 04.30 часа лек автомобил “Опел Астра”, управляван от И.П. на 28 години от Пловдив, при движение с несъобразена скорост се блъснал челно в дърво от лявата страна на пътя. Шофьорът на колата е починал на място. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Седем загинаха при катастрофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.73 секунди