изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:57 EEST
Тотю Младенов: Ще бъдат спрени социалните помощи на хората с мерцедеси    
НовиниСофия. Социалните помощи на хората, които спират с мерцедесите и ланците пред бюрата за социално подпомагане, ще бъдат спрени. Това каза министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов пред журналисти на семинар на тема „Социалното включване – приоритети на националните и регионалните политики за социална Европа”, предаде репортер на Агенция „Фокус”.


Догодина парите за социални помощи ще бъдат толкова, колкото ще бъдат необходими за хората, които се нуждаят от тях, а социалното министерство ще направи всичко необходимо, за да защити най-уязвимите групи, които имат нужда от социални помощи, обясни Младенов.
Няма да се прахосват пари за хора, които нямат нужда от социални помощи, гарантира министърът. За тази цел социалното министерство планира да направи преатестиране на хората на социални помощи, за да може държавата ще подпомага тези, които действително имат нужда от това. „Ще спрем източването на средства за социално подпомагане на хора, които имат достатъчно пари”, каза той. МТСП има механизми за справяне с тези порочни явления. Правят се пълни анализи във всички служби за социално подпомагане в цялата страна и контролът ще бъде много затегнат.
Галина ДИМОВА
 


Сходни връзки

Тотю Младенов: Ще бъдат спрени социалните помощи на хората с мерцедеси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди