изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:23 EET
КМЕТЪТ НА БАЛЧИК АЛАРМИРА МОСВ ЗА РАЗКОПАНИТЕ УЛИЦИ    
НовиниВ писмо до министъра на околната среда и водите Нона Караджова кметът на общината Николай Ангелов настоява министерството да възложи на фирма, която да почисти разкопаните улици и тротоари в Балчик, съобщава електронното издание "Балчик инфо".

 Повод за писмото е извънредното заседание на Звеното за управление на проекта за канализация, провело се вчера. На него за пореден път е отчетено, че фирмата "Илджи Хидротек Ади Ортаклък" не изпълнява коректно своите задължения, в следствие на което част от улиците в квартал "Левски" са в окаяно състояние, а ситуацията бе определена като кризисна. "Нашето търпение се изчерпа, търпението на хората - също", коментира мотивите си за писмото Николай Ангелов. По-късно вчера е станало ясно, че той е поискал оферти от фирми, които могат със свои сили и техника да почистят тротоарите и положат чакъл върху разкопаните участъци на улиците. По думите му това са 11 улици в квартала, които, при добро желание, могат да бъдат възстановени бързо.
От вчера общински служители ще обикалят ежедневно по всички обекти, свързани с водния проект, и ще правят мониторинг на свършеното от изпълнителя.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА БАЛЧИК АЛАРМИРА МОСВ ЗА РАЗКОПАНИТЕ УЛИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди