изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-08 @ 16:13 EEST
ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА    
Новини

Европейска седмица по безопасност и здраве при работа се организира от 19 до 23 октомври от Европейската агенция по безопасност и здраве при работа и нейните партньори.Тя е част от двугодишната Кампания за "Здравословни работни места. Оценка на риска на работното място". Oценката на риска е ключов фактор за добро управление на безопасните и здравословни условия на труд и изглежда хората започват да възприемат това послание.
Европейската седмица има за цел да увеличи нивото на осведоменост и да повиши значението на оценката на риска работното място. EU-OSHA заедно със своите партньори осъществяват тези цели като насърчават на работодателите, работещите и останалите партньори да участват активно в Европейската кампания, повишават осведомеността, както по отношение на произтичащите от законодателството задължения, така и за практическата необходимост от оценка на риска на работното място, насърчават поетапния подход при извършване на оценка на риска, чрез осигуряване на безплатни информационни материали, публикувани на уебсайта на EU-OSHA и т.н. 
Докладът на EU-OSHA "Оценка, премахване и съществено намаляване на рисковете на работното място" посочва, че много от рисковете могат да бъдат напълно избегнати или премахнати. За онези от тях,  които все пак не могат да бъдат избегнати или отстранени, най-ефективен е методът за въздействие върху риска при неговия източник.
 


Сходни връзки

ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди