изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:11 EEST
ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА "А.С.А.-ШЕЛЕ" С 200 Т СОЛ    
НовиниВчера гости в новата добричка база на сметопочистващата фирма бяха управителите й Кристиян Шеле и Антон Антонов. Специални гости бяха и двамата прокуристи на международната компания Якуб Кожнарек и Андреас Хереле.

Всички те имаха възможността да огледат новата придобивка, която се простира на площ от близо 4.5 дка, показана им от управителя на добричкия филиал Григор Алексиев. Пред репортер на НДТ Г. Алексиев сподели: "Имахме нужда да изградим своя собствена база, което вече може да се превърне в реалност, след като купихме терена. За краткото време вече успяхме да направим хале с два канала за обслужване на камионите. Предстои допълнително да доизградим клетки за домуването им. В отделен склад се намират материалите за зимно почистване на улиците на града, като до края на седмицата ще имаме в наличност 200 т сол, а вече сме заредили магнезиевите соли. Фирмата има 16 автомобила, с които извършва сметопочистването, сметоизвозването, както и другите дейности на територията на града". На терена фирмата има и собствена бензиностанция. Целият персонал на сметопочистващата фирма наброява 106 души.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА "А.С.А.-ШЕЛЕ" С 200 Т СОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди