изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:29 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОЧЕТЕН ЗНАК И ЗНАЧКА ЗА ДОБРИЧКИ ЛЕКАРИ    
ЛюбопитноПочетен знак "Български лекар" и значка бяха връчени бяха връчени вчера на добрички лекари по случай Деня на българския лекар. Отличията връчи д-р Йовка Борисова - председател на Регионалната лекарска колегия. "В деня на св. Иван Рилски Чудотворец, покровител на лекарите, от 1955 г. празнуваме нашия празник" - каза в приветствието си д-р Борисова. Тя изтъкна изключителния професионализъм на отличените. Те бяха поздравени и от д-р Галина Златева - зам.-директор на Районния център по здравеопазване. От името на д-р Калинкова приветствие поднесе д-р Златко Златев.

НАЧАЛНИТЕ УЧИТЕЛИ ЩЕ УЧАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧУЖД ЕЗИК

Това е последната новост, огласена от Диляна Милкова - началник отдел "Общо образование" към МОН. Действащите преподаватели ще трябва да преминат преквалификационни курсове, за да могат да осъществят идеята на МОН за ранно чуждоезиково обучение от идната учебна година. Според нея, всички първокласници и техните родители ще могат да избират между английски, френски и немски език. Началните учители ще трябва да учат за сертификат по съответния език, ако не искат да останат без работа, категорични са от ведомството.
НДТ - 20 октомври 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОЧЕТЕН ЗНАК И ЗНАЧКА ЗА ДОБРИЧКИ ЛЕКАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди