изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:26 EEST
ПРЕСИЯН КОЕВ ДЕБЮТИРА КАТО РЪКОВОДЕЩ СЪДИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ    
СпортДобричлията Пресиян Коев ще ръководи срещата "Свиленград" - "Академик" (София) от първия кръг на турнира за Купата на България „Форд Мото - Пфое".

Негови помощници ще са Димитър Русев и Николай Стайков от София, а четвърти съдия ще е Лъчезар Йонов от Пловдив. С този мач Пресиян Коев ще направи своя дебют като ръководещ арбитър в професионалния футбол у нас. Както е известно, той е единственият добричлия, включен в ранглистата на реферите, ръководещи срещи в "Б" група. Тъй като е студент в столицата, от началото на този сезон добруджанецът прие предложението да стане член на софийската съдийска колегия и да получава мачове оттам. След отличното си представяне в двубои от "В" група, Пресиян Коев бе четвърти съдия на няколко срещи във втория ешелон, за да се стигне сега до дебюта му като ръководещ арбитър в професионалния футбол.

Мачовете от първия кръг на турнира за Купата на България са в сряда от 15.00.00 часа. Наряд за тази фаза на състезанието получи още един добричлия - Боян Боянов, който ще е помощник-съдия на двубоя "Трявна" - "Вихрен" (Сандански). Главен съдия на този мач ще е Др. Драганов от Варна.   

 


Сходни връзки

ПРЕСИЯН КОЕВ ДЕБЮТИРА КАТО РЪКОВОДЕЩ СЪДИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.28 секунди