изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:44 EEST
Секс в "Размяна на съпруги"    
НовиниВоенно семейство си навлече гнева на армията след участието си в „Размяна на съпруги 2” – уронили престижа на институцията. Зрителите на PRO.BG ще могат да видят един от най-емоционалните епизоди от „Размяна на съпруги” в България. В него участие взимат семейство Кирлиеви от Асеновград и семейство Величкови от София.


Мария и Димитър Кирлиеви са военни, служат във военното поделение в Асеновград, където и живеят. Двамата имат дъщеря Радост, на 2 години и 10 месеца. Семейство Кирлиеви живеят с дисциплина и не вярват на енергиите и зодиите. Мария е кадрови военнослужещ, а Митко е командир на бойна машина. Живеят се с 1500лв. на месец.
  Веселина и Велизар Величкови живеят в София. Тя е секретар-консултант в адвокатска фирма, а той работи в цех за дограма. Имат точно планирана дъщеря Виктория, зодия лъв. Семейството им вярва в астрологията и енергията на другия. Велизар е републикански вицешампион по тласкане на гюле, но отдавна не се занимава със спорт. За Веселина най-важното нещо е обучението, завършила е два университета. Семейство Величкови живее с 1800 лева на месец.
  
  Какво представлява изневярата? Какво се случи в Асеновград, когато участниците си мислеха, че никой не ги наблюдава? Какво означава секс и кой как го разбира?
  
  „След Размяната” зрителите ще могат да видят и коментарното студио „След Размяната”, с водещ Кали. Този път, за да коментират серията, водещата е поканила Митьо Пищова, Ан Джи, Диди Дрингова и Панайот от „Биг Брадър”. Освен тях като гости ще се появят и участвалите в епизода семейства. Основната тема ще бъде имало ли е секс в Асеновград?
  
  След участието си в „Размяна на съпруги 2”, военните Мария и Димитър си навлякоха гнева на армията. Наистина ли са се държали непристойно? С какво са накърнили имиджа на институцията, която представляват?

erogance.eu

 


Сходни връзки

Секс в "Размяна на съпруги" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди