изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:06 EEST
ЩЕ ЗАСЕДАВА РЕГИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕВЕРОИЗТОЧЕН РАЙОН    
НовиниВ последния работен ден от седмицата в Търговище ще се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие на Североизточен район, в което участие ще вземе областният управител на Добрич Желязко Желязков. Това съобщиха от пресслужбата на областната администрация.

Заседанието ще бъде ръководено от губернатора на града-домакин Митко Стайков, който е председател на съвета на ротационен принцип, уточняват от администрацията. В заседанието ще вземат участие зам.-министри на министерствата на финансите, на регионалното развитие и благоустройството, на икономиката, на околната среда и водите, на министерството на труда и социалната политика, на земеделието и храните и на министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и областните управители на Варна, Шумен, Добрич и Търговище,  кметове на различни общини от Североизточен район, представители на работодателски и синдикални организации, както и БСЧП "Възраждане", КРИБ, ССИ. Стайков ще представи обновения състав на Съвета след настъпилите кадрови и персонални промени в структурата на областните администрации след  изборите за 41-во НС. Присъстващите ще изберат нов зам.-председател на Регионалния съвет и ще определят нови представители на Съвета в Комитетите за наблюдение на Националната стратегическа референтна рамка и оперативните програми. Дневният ред предвижда още анализ на изпълнението до момента на Годишната индикативна програма за дейността на Регионалния съвет за развитие, както и запознаване на участниците в заседанието с проектите за стратегически документи за периода 2009-2013 г. За по-голяма оперативност, заседанието ще се проведе съвместно със заседание на Регионалния координационен комитет към Съвета, допълват от пресслужбата.
 


Сходни връзки

ЩЕ ЗАСЕДАВА РЕГИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕВЕРОИЗТОЧЕН РАЙОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди