изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:38 EEST
"ОРЛОВЕЦ 2008" ОТСТРАНИ ТРЕТОДИВИЗИОННИЯ "СПОРТИСТ"    
СпортОтборът на "Орловец 2008" от село Победа ще представя Добричка област в следващата фаза на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, след като победи третодивизионния "Спортист" (Генерал Тошево) с 4:3 във финала на регионалния турнир.


Играчите на тима от село Победа, който играе в областните групи, поведе в резултата с попадение на Айдън Севзи в 20-ата мин. Пет минути по-късно Ивайло Иванов удвои преднината на домакините, но четири минути преди края на първото полувреме Ерол Реджебов вкара за 1:2 и върна интригата в мача. При този резултат завърши първата част. Шест минути след почивката Митко Тонев прати за втори път топката в мрежата на домакините и възстанови равенството. В 55-ата мин. Айдън Севзи отново изведе домакините напред, а в 78-ата  Юри Дойчев се разписа за 4:2. Крайния резултат оформи Митко Тошев в 84-ата мин.
Следващия двубой на "Орловец 2008" от турнира за Купата на Аматьорската лига е на 4 ноември, когато представителят на Добричка област ще премери сили с победителя в мача "Тополите" (Варненска област) - "Преслав" (Шуменска област).


 


Сходни връзки

"ОРЛОВЕЦ 2008" ОТСТРАНИ ТРЕТОДИВИЗИОННИЯ "СПОРТИСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди