изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:37 EET
Вкараха кожа от пенис на кит в кола    
ЛюбопитноАко сте смятали, че Hummer са прекалено големи и скъпи, то на пазара вече има нещо далеч по-впечатляващо.  В опита си отново да са номер едно руснаците меко казано прекалиха.


Те създадоха модела Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition. Компанията RussoBaltique го пуска на пазара на цена от 1 450 000 долара, със силно модифициран SUV.
  
  Той притежава изключително ексклузивни материали като кожа за седалките от пенис на кит, позлата за рамките на прозорците, инструменти, инкрустирани с диаманти и рубини, както и система за отработените газове, направена от волфрам.
  
  Любопитен факт за любознателните е, че кожата от пенис на кит всъщност е същата като използвана на яхтата Christina O на гръцкия магнат Аристотел Онасис.
  
  Иначе в каросерията не липсва и кевлар за допълнително подсилване, а вътре винаги има три бутилки от една от най-скъпите водки в света, а именно RussoBaltique.
  
  Предлагат се две различни версии, като и двете са с V8 двигатели. Базовият модел развива мощност от около 400 к.с., докато флагманът има 536 к.с. под предния капак. Отново любопитен факт – и двата модела предлагат покрив, който е устойчив на гранати.
  
  Компанията, която стои в основата на модела, Russo Baltique е същата, която е произвеждала бронирани автомобили за Цар Никола, Владимир Ленин и Лев Троцки. Заинтересованите купувачи ще трябва да почакат, тъй като моделът ще направи официалния си дебют едва по време на събитието за луксозни автомобили Top Marques Monaco.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Вкараха кожа от пенис на кит в кола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди