изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:25 EEST
Корнелия Нинова: Ще съдя г-жа Искра Фидосова, търпението ми се изчерпа    
ПолитикаСофия. БСП не само че има моралното право, но е и единствената възможна сериозна опозиция на това управление. Това каза Корнелия Нинова, говорител на БСП, в интервю за предаването на бТВ „Тази сутрин”. По отношение на управлението на сегашното правителство Нинова заяви, че им става практика да оплюват и да отхвърлят мерки или действия, които са направили от предишното правителство и след това да ги повтарят и да ги правят същите.


По повод реформите в БСП говорителят на партията смята, че цялата БСП трябва да се включи в този процес. „Очакваме свикване на Националния съвет в скоро време, до десет дни, този съвет трябва да избере ново ръководство на партията, ново Изпълнително бюро, председателят трябва да предложи своя екип и да се хващат да работят”, каза Нинова и допълни „имаме страшно много работа”.
По отношение на напрежението между Искра Фидосова и Корнелия Нинова от вчера, Нинова заяви, че ще внесе иск в съда за клевета срещу г-жа Фидосова. „Ще видим какъв ще е изходът от делото”, допълни още тя. Корнелия Нинова каза, че думите на Фидосова са, че Нинова е участвала в корупционни схеми и източване на „Булгартабак”. „Неформално се чувствам некорумпирана и заради това ще съдя г-жа Фидосова, търпението ми се изчерпа”, каза още Корнелия Нинова.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Корнелия Нинова: Ще съдя г-жа Искра Фидосова, търпението ми се изчерпа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди