изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:47 EEST
ДО МЕСЕЦ СЪДЪТ ЩЕ РЕШИ ЗА СПОРНИТЕ СТАИ В ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"    
ОбразованиеВчера се състоя делото във връзка с четирите класни стаи в ОУ "Отец Паисий", които трябваше да бъдат предоставени на частното училище "Галилео Галилей". Присъствали са представители на трите страни по казуса - общината и двете учебни заведения, както и около 15 родители на ученици от ОУ "Отец Паисий", информира директорът Божан Пейчев. Очаква се до месец съдът да излезе с решение по случая.

НДТ припомня, че преди десетина дни директорът г-н Пейчев обяви, че е издал заповед за освобождаване стаите и се подчинява на полицейското разпореждане. Чиновете и столовете бяха изкарани от помещенията, в коридора бе поставен надпис "Блокада", като бе оставено само място да минават учениците от частното училище. Родителите от ОУ "Отец Паисий" обаче обявиха неподчинение. Г-н Пейчев обясни, че те са върнали чиновете в класните стаи и първолаците в момента учат в тях.
Спорът се развихри след като с решение на ОбС четири класни стаи от ОУ "Отец Паисий" бяха предоставени под наем на ЧОУ "Галилео Галилей". На 15 септември обаче Божан Пейчев отказа да допусне в помещенията учениците на частното училище.
 


Сходни връзки

ДО МЕСЕЦ СЪДЪТ ЩЕ РЕШИ ЗА СПОРНИТЕ СТАИ В ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДО МЕСЕЦ СЪДЪТ ЩЕ РЕШИ ЗА СПОРНИТЕ СТАИ В ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2009-11-28 @ 18:42 EET

Съгласна съм.Голяма грешка е ,че още го търпят!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди