изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:59 EEST
Продължават следствените действия във връзка със задържаните служители на ГКПП-Кардам    
НовиниДобрич. Продължават процесуално-следствените действия във връзка със задържаните служители на ГКПП-Кардам. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Началник смяна и оператор на ГКПП-Кардан са задържани след проведена операция на служители на дирекция ”Вътрешна сигурност”-МВР и Националната агенция по приходите (НАП), под ръководството на Добричката окръжна прокуратура. Срещу двамата гранични полицаи - К.К. (39 г.) и И.Ж. (49 г.) е образувано досъдебно производство по чл.282 от НК.
По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения на граничния пункт и на лични автомобили, които били паркирани в района. Иззети са доказателства за длъжностни и документални престъпления, извършени от двамата служители на ГКПП. Те са задържани за срок от 72 часа.
Продължават процесуално-следствените действия по случая. Очаква се в утрешния ден, след приключването им, да бъде оповестена допълнителна информация по операцията. 
Агенция "Фокус" 
 


Сходни връзки

Продължават следствените действия във връзка със задържаните служители на ГКПП-Кардам | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди