изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:08 EEST
Повдигат обвинение на жена, родила под чуждо име    
Ред и сигурностДо няколко дни ще бъде повдигнато обвинение срещу жената, която роди дете, но под чужда самоличност в Добрич, съобщи bTV.

Месец след раждането на малката Мелиса вече е установена самоличността на майка й. Жената, чието име от прокуратурата не пожелаха да съобщят, ще отговаря пред съда по две обвинения - за документно престъпление и за това, че е заблудила медицинския персонал и длъжностните лица, които издали акта за раждане. Жената все още не е разпитана от прокурор, защото имала здравословни проблеми. Но е направила признания. Когато родила тя се представила в болницата с имената и личните данни на своята позната Семиха Исмаил. И малката Мелиса била записана на името на Семиха.

"Данните тя ги знае оттам, че се явява близки на Исмаил, която е посочила за майка на детето набедената за "майка". Просто се познават и поради това е имала достъп до нейните лични данни", заяви районният прокурор на Добрич Пламен Костадинов.

Коя е истинската майка на бебето знае и набедената за майка Семиха Исмаил. "Тя сама ни каза, че е имала болки същата вечер на 25-ти, братовчед й я завел в болницата с болки в корема, в яйчниците и сутринта тя е излязла. Разпитахме и съседите. Те категорично ми казаха, че е тя, защото е била бременна, но прикривала бременността си. Така ние открихме, че е тя", сподели Семиха.

Тя още не може да проумее, как тази жена може да причини подобно нещо на близките си. "Струва ми се, че тази жена психически не е добре. Явно е искала да ни развали семейството, отношенията с мъжа ми и да натопи моето име, тъй като това дете е извънбрачно", допълва Семиха.

Тя казва, че не иска да вижда повече тази жена. Малката Мелиса пък ще остане в дом до решението на съда. Едва след това ще може да бъде анулиран акта й за раждане и да бъде издаден нов. /БЛИЦ

ДОБРИЧЛИЙКА РОДИ, БЕЗ ДА Е... РАЖДАЛА

 


Сходни връзки

Повдигат обвинение на жена, родила под чуждо име | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди