изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:01 EEST
Ангели и хъскита в моден спектакъл    
ЛюбопитноGrand Angels Show е новият авторски проект на Юлита Хинкова, генерален мениджър на веригата заведения "Grand de lux". FTV Bulgaria и няколко национални медии заснеха уникалния моден спектакъл, в който участие взеха актуалните лица от модна агенция FH 1 и красавиците от клубната сцена Биляна Йотовска и Невена Воденичарова.

  Ангели и хъскита в моден спектакъл

Светските хроникьори забелязаха първи, че топмоделът на "Визаж" и "Мис Дупе" - Биляна Йотовска е видимо напълняла. Носят се добри новини около нея, че е бременна и ще става майка.

Модният спектакъл уважиха Руслана Попова и Наско Лазаров, Вержиния Тотева - шеф на FTV Bulgaria, Любо Ганев, Виткория Джумпарова, звездата от Пайнер - Биляна, изкусителката Златка в компанията на тайнствен приятел, Наско Михайлов от реалити фирмата Страх по Нова, светският спец на Труд Иво Ангелов, Мисис България 2008 Ралица Тодорова, Ивена и Ненчо Касъмов, бизнесмените Дениз Чакър и Тихомир Павлов от Метро Казино.

  Ангели и хъскита в моден спектакъл

Последните модни тенденции на луксозното бельо на Za-Za и зашеметяващото еротично бельо на Liquid с много паунови пера и аксесоари впечатлиха гостите.

Телефонните бижута на Mobiado на стойност от 30 - 50 000 евро красавиците показаха за първи път на сцена, а кожените облекла на Enigma в компанията на хъски бяха само малка част от порцията мода в спектакъла Grand Angels Show.

Зад диджейския пулт купонът продължи с модерния микс на DJ Pepsi и Kosti. Повече от 2 месеца протекли усилените репетиции на сцената на Гранд, за да могат професионалистите да изпипат и последните детайли около модното шоу.

http://news.fashion.bg
 


Сходни връзки

Ангели и хъскита в моден спектакъл | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди