изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-24 @ 19:13 EEST
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/    
Ред и сигурностЗАДЪРЖАХА ПОД СТРАЖА ГРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАИ. Само от началото на годината до момента от двама шофьори са извършени фиктивно 160 курса за излизане на камиони с жито и брашно, каза от ефира на бТВ вътрешният министър Цветан Цветанов

Добричкият окръжен съд задържа под стража 49-годишния Илия Желязков от Генерал Тошево и 39-годишния Камен Костадинов от Добрич - гранични полицаи на ГКПП-Кардам, съобщиха от пресцентъра на съда. Двамата са разследвани по досъдебно производство на Добричката окръжна прокуратура по обвинение, че като длъжностни лица, които заемат отговорно служебно положение, са превишили правата си с цел да набавят за себе си или другиго облага и от деянието им са настъпили значителни вреди.

Както НДТ писа, Желязков, който е брат на областния управител, и предложеният за шеф на Митницата Костадинов бяха задържани преди дни след проведена операция на служители на дирекция ”Вътрешна сигурност” на МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Добричката окръжна прокуратура.

Адвокатите на двамата оспориха основателността на поисканата най-тежка мярка за процесуална принуда. Добричкият окръжен съд прецени, че от представените от Окръжната прокуратура материали може да се направи обосновано предположение, че Илия Желязков и Камен Костадинов са извършили деянието, за което са привлечени да отговарят. То е тежко умишлено престъпление, за което Наказателният кодекс предвижда наказание от 1 до 8 години лишаване от свобода. Съдът счита, че предвид длъжностите, които заемат Илия Желязков – старши полицай на ГКПП-Кардам, при регионална дирекция „Гранична полиция”-Русе, и Камен Костадинов - командир на отделение в същия граничен пункт, е налице опасност да се укрият или да извършат друго престъпление. Двамата могат да обжалват акта на Добричкия окръжен съд пред Апелативен съд–Варна.

Адвокат на Костадинов е Живко Желев, а братът на областния управител Илия Желязков защитава адвокат Никола Василев. На въпрос на журналисти защо в съда е оспорил основателността на исканата от прокуратурата мярка адвокат Николов заяви, че според него в момента обвинението е формално, но не и реално и липсват съществени доказателства. Николов заяви още, че има заедно със своя подопечен три дни, в които да премисли, но по първоначални данни е склонен да обжалва наложената постоянна мярка на Желязков пред Апелативен съд - Варна.

Случаят със задържането на Желязков и Костадинов бе даден вчера от вътрешния министър Цветан Цветанов в инвервю пред бТВ като пример, че в ГЕРБ няма да бъдат прикривани замесени братя, братовчеди, кръгове, министри, депутати. Цветанов разказа, че сигналът за корупционната схема с въвеждането на фиктивни износи на ГКПП-Кардам, постъпил  преди 18 дни. Той обясни, че при схемата се въвеждал камионът, шофьорът и се отчитали постоянно много курсове, които са направени. Само от началото на годината до момента от двама шофьори били "извършени" 160 курса за излизане на камиони с жито и брашно. "Тогава, когато колегите направиха проверката, установиха, че всъщност става въпрос за 80 камиона, които са излизали с 80 шофьора - обясни вътрешният министър. - Двама от шофьорите са разпитани пред съдия, казали са, че никога не са излизали с тези камиони в тази дестинация. Това означава, че за една година държавата просто е бездействала, осъществявал се е един фиктивен износ. А житото и брашното, когато се изнасят, са с нулева ставка, а когато остават във вътрешния пазар, са с 20 процента ДДС".

Цветан Цветанов разказа, че на третия ден - след постъпване на първата сурова информация, при него отишли служители на "Вътрешна сигурност" и му казали, че единият от граничните полицаи е брат на областния управител на Добрич. "Казах, че абсолютно никакво значение няма това и трябва да се работи, за да се върви към реализация на тази разработка и то колкото е възможно по-бързо, защото ние не искаме да харчим парите на данъкоплатеца, за да разточваме във времето месеци и да прикриваме дадено престъпление", категоричен бе министърът. И допълни: "Всеки носи отговорността си, след като си е пълнолетен и всеки, който смята, че влиза в политиката или по някакъв начин може да ползва политическото влияние, това се е негов проблем. Но ние трябва да бъдем хора, които да изпълним ангажимента си, който сме поели пред нашите избиратели".

Повече информация и коментарите на читателите може да намерите в ndtnews.hopto.org

НДТ

 

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА

 

Единият от тях - Илия Желязков, е брат на областния управител е екс шеф на "Икономическа полиция" Желязко Желязков, а другият - Калин Костадинов, бил предложен за шеф на Митницата, неговата майка работи в отдел "Кадри" на Областната дирекция на МВР в Добрич, научи НДТ 

 

Началник смяна и оператор на ГКПП-Кардам, са задържани след проведена операция на служители на дирекция ”Вътрешна сигурност” на МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Добричката окръжна прокуратура, съобщи МВР. Срещу двамата гранични полицаи Калин Костадинов /39/ и Илия Желязков /49/ е образувано досъдебно производство по чл. 282 от Наказателния кодекс.

НДТ научи, че Илия Желязков е брат на областния управител на Добрич и екс шеф на "Икономическа полиция" Желязко Желязков, а Калин Костадинов - наскоро е предложен за шеф на Митницата в Добрич. По непотвърдена информация, майката на Калин Костадинов работи в отдел "Кадри" в Областната дирекция на МВР.

По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения на граничния пункт и на личните автомобили, намиращи се в района. Иззети са доказателства за  длъжностни и документни престъпления, извършени от двамата служители. Наложена им е 72-часова мярка “задържане под стража”.

Операцията е започнала след получен сигнал от служители на МВР - техни колеги, на които направило впечатление неконтролируемото въвеждане в информационните системи на транспортни средства, които реално никога не са напускали територията на страната. Друг факт бил, че вписаните камиони били на спедиторски фирми, а за някои от шофьорите фигурирали по няколко излизания и влизания в страната в рамките на един ден по маршрута Калотина-Кардам, което е физически невъзможно. Всички вписани в системата за граничен контрол транспортни средства, но реално не напускащи българска територия, фиктивно изнасяли от страната брашно и зърно за две фирми. От проведените разпити на свидетели станало ясно, че шофьорите притежават или управляват вписаните транспортни средства, но никога не са напускали територията на България.

По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения, жилищата и транспортните средства, собственост на задържаните граничари. Открити и иззети са множество SIM карти и мобилни телефони, около 4000 евро, скрити в специално пригодена за целта табуретка, документи с гриф “поверително”,  държани в нарушение на Закона за класифицирана информация. Процесуално-следствените действия  по случая продължават.

"Знаем начина и формата, по който те са работили с организирана престъпна група за контрабанда на съответни стоки, с което се ощетява републиканският бюджет, и в момента искам да кажа, че заедно с НАП работим по документирането и процесуално-следствените действия, които трябва да бъдат извършени, за документирането на цялата престъпна схема" - каза в предаването "Седмицата" на Дарик радио вътрешният министър Цветан Цветанов. НДТ

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/

Единият от двамата гранични полицаи от ГКПП Йовково, които бяха арестувани за 72 часа по подозрение, че участват в контрабандна схема, е брат на областния управител на Добрич Желязко Желязков.

49-годишният Илия Желязков и негов колега са заловени в петък при пропускане на автомобили с фиктивна стока, съобщава в. "24 часа". Според МВР двамата вероятно са част от добре организирана система за точене на ДДС. Акцията е проведена в пълна тайна от служители на "Вътрешна сигурност" след сигнал от НАП.
"Операцията е от 2 дни и продължава. Намерихме табуретка, в която са съхранявани 3500 евро. Знаем начина и формата, по които граничарите са работили", съобщи пред Дарик радио вътрешният министър Цветан Цветанов.
Обискирани са служебни помещения на пункта и лични коли. Иззети са доказателства за длъжностни и документни престъпления. Срещу двамата полицаи е образувано досъдебно произвоство за престъпление по служба.
Илия Желязков бил служител на гранична полиция от години. Брат му Желязко Желязков стана областен по предложение на ГЕРБ. Преди да заеме поста, той бе шеф на Икономическата полиция в Добрич. Той не е открит за коментар.
DIR.BG

Продължават следствените действия във връзка със задържаните служители на ГКПП-Кардам

Разкриха два случая на корупция

Двама служители на ГКПП-Кардам са уличени в длъжностни и документални престъпления

Началник смяна и оператор на ГКПП-Кардан са задържани след проведена операция на служители на дирекция”Вътрешна сигурност”-МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Добричката окръжна прокуратура. Срещу двамата гранични полицаи К.К. /39 г./ и И.Ж. /49 г./ е образувано досъдебно производство по чл.282 от НК.
По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения на граничния пункт и на лични автомобили, които били паркирани в района. Иззети са доказателства за  длъжностни и документални  престъпления,  извършени от двамата служители на ГКПП. Те са задържани за срок от 72 часа.
Продължават процесуално-следствените действия по случая. Очаква се в утрешния ден, след приключването им, да бъде оповестена допълнителна информация по операцията.  WWW.MVR.BG

Цветан Цветанов за изпитанията пред МВР

Вашите три месеца?

Да, трите месеца. Дори снощи разговарях с директора на "Гранична полиция", знаете, че имаме една реализация, в която има задържани началник на КПП "Кардам", началник на смяна, и един служител.

Това е операция от. . .

Това е операция, която е на "Вътрешна сигурност". . .

Откога?

. . .съвместно с прокуратурата. Ами тя е, от два дни стартира, днес продължават колегите, но намерихме и табуретката с 3500 евро, където се съхраняват, знаем начина и формата, по който те са работили с организирана престъпна група за контрабанда на съответни стоки, с което се ощетява републиканският бюджет, и в момента искам да кажа, че заедно с НАП работим по документирането и процесуално-следствените действия, които трябва да бъдат извършени, за документирането на цялата престъпна схема.

Държали са парите в табуретка?

Да, да, това беше сейфът на тази групичка, която си работеше. . .

В кардамската митница?

В кардамската митница.

 Част от интервюто на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов по http://dariknews.bg

Гранични полицаи в схема за ДДС измами    
Ред и сигурностДОБРИЧ. Началник-смяна и оператор на ГКПП-Кардам са задържани за длъжностни престъпления, съобщи МВР.


Операцията е проведена в петък от служители на дирекция "Вътрешна сигурност" и НАП под ръководството на Добричката окръжна прокуратура. По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения и на лични автомобили, които били паркирани в района. Двамата гранични полицаи К.К. (39 г.) и И.Ж. (49 г.) са пипнати в момент на пропускане на автомобил с фиктивна стока, научи "Стандарт". Те са участвали в разработена схема за източване на ДДС. В Добрич вчера се заговори, че единият от граничните полицаи - Илия Желязков, е брат на областния управител Желязко Желязков. Другият задържан пък преди дни е бил препоръчан на премиера да оглави митницата в Добрич. / в. "Стандарт"

Началник смяна и оператор на ГКПП-Кардам са задържани при спецкация

Операцията е на дирекция ”Вътрешна сигурност”-МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич. Граничните полицаи са уличени в длъжностни и документни престъпления

Както вече съобщихме, при проведена съвместна операция на Дирекция ”Вътрешна сигурност”- МВР и Националната агенция по приходите, под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич, на 23 октомври на ГКПП-Кардам са задържани К.М./39 г./, началник смяна и операторът И.Ж./49 г./. Срещу двамата гранични полицаи е образувано досъдебно производство по чл. 282 от НК.
По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения на граничния пункт и на личните автомобили, намиращи се в района. Иззети са доказателства за  длъжностни и документни престъпления, извършени от двамата служители. Наложена им е 72-часова мярка “задържане под стража”.
Операцията е започнала след получен сигнал от служители на МВР /техни колеги/, на които направило впечатление неконтролируемото въвеждане в информационните системи на транспортни средства, които реално никога не са напускали територията на страната. Друг факт бил, че вписаните камиони били на спедиторски фирми, а за някои от шофьорите фигурирали по няколко излизания и влизания в страната в рамките на един ден по маршрута Калотина-Кардам, което е физически невъзможно. Всички вписани в системата за граничен контрол транспортни средства, но реално не напускащи българска територия, фиктивно изнасяли от страната брашно и зърно за две фирми.
От проведените разпити на свидетели станало ясно, че шофьорите притежават или управляват вписаните транспортни средства,  но никога не са напускали територията на България.
По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения, жилищата и транспортните средства, собственост на задържаните граничари. Открити и иззети са множество SIM карти и мобилни телефони, около 4000 евро, скрити в специално пригодена за целта табуретка, документи  с гриф “поверително”,  държани в нарушение на Закона за класифицирана информация.
Процесуално-следствените действия  по случая продължават.

mvr.bg

Задържаните граничари прикривали фиктивен износ на зърно
25 октомври 2009 / News.dir.bg
Двамата задържани служители на Гранична полиция в Кардам са прикривали фиктивен износ на зърно и брашно.

49-годишният Илия Желязков, който бил началник смяна и е брат на областния управител на Добрич, и неговият колега - К. М., на 39 години, бяха задържани при спецоперация на МВР в петък. Двамата са в ареста за 72 часа.
Днес от пресцентъра на вътрешното ведомство информираха за подробности от разследването. Операцията срещу двамата започнала след получен сигнал от техни колеги, на които направило впечатление неконтролируемото въвеждане в информационните системи на камиони, които реално никога не са напускали територията на страната. Вписаните товални автомобили били на спедиторски фирми, а за някои от шофьорите фигурирали по няколко излизания и влизания в страната в рамките на един ден по маршрута Калотина-Кардам, което е физически невъзможно. Всички вписани в системата за граничен контрол транспортни средства, но реално не напускащи българска територия, фиктивно изнасяли от страната брашно и зърно за две фирми.
От проведените разпити на свидетели става ясно, че шофьорите притежават или управляват вписаните камиони, но никога не са напускали територията на България.
По време на акцията са извършени обиски на служебни помещения, жилищата и транспортните средства, собственост на задържаните граничари. Открити и иззети са множество SIM карти и мобилни телефони, около 4000 евро, скрити в специално пригодена за целта табуретка, документи с гриф "поверително",  държани в нарушение на Закона за класифицирана информация.

Граничари крият евро в табуретка

Двама гранични полицаи от ГКПП-Кардам - началник смяна и оператор, бяха арестувани в петък за длъжностни престъпления, съобщиха от МВР.

При акцията на дирекция “Вътрешна сигурност” към МВР и Националната агенция по приходите била открита и “касичката” на граничарите - табуретка в канцеларията им. Оттам били извадени 3500 евро.

39-годишният К. К и И. Ж. (49 г.) работили с престъпна група за контрабанда на стоки, която ощетявала бюджета, обясни вчера пред “Дарик” радио вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов.

В четвъртък вечерта в граничния пункт изненадващо нахлули 20 маскирани спецполицаи. Те натръшкали на земята целия дежурен състав на ГКПП-то - не само граничарите, но и двама данъчни, един митничар и един лекар. Пребъркали джобовете им и сложили белезници на четирима от тях. Малко по-късно освободили двама и в ареста били откарани само граничарите. После били обискирани и личните автомобили на служителите на МВР, които били паркирани до пункта.

Вчера сред служителите на ГКПП-то витаеше смут след арестите на колегите им. Никой от граничарите и митничарите не желаеше да коментира акцията. На всеки въпрос от репортери те отговаряха лаконично: “Нищо не знаем. Не бяхме на смяна по време на операцията.”

Окръжният прокурор на Добрич Милчо Каменски също отказа всякакъв коментар. От МВР съобщиха, че продължават процесуално-следствените действия по случая и най-вероятно днес ще бъдат оповестени подробности за арестуваните граничари.  http://www.trud.bg/

Добричкият окръжен съд задържа двама гранични полицаи    
Ред и сигурност

Добричкият окръжен съд задържа под стража 49-годишния Илия И. Ж. от гр. Ген. Тошево и 39-годишния Камен. М. К. от Добрич. Двамата са разследвани по досъдебно производство на Добричката окръжна прокуратура по обвинение, че като  длъжностни лица, които заемат отговорно служебно положение, са превишили правата си с цел да набавят за себе си или другиго облага, и от деянието им са настъпили значителни вреди. Адвокатите на двамата оспориха основателността на поисканата най-тежка мярка за процесуална принуда.

Добричкият окръжен съд прецени, че от представените от Окръжната прокуратура материали може да се направи обосновано предположение, че Илия Ж. и Камен К. са извършили деянието, за което са привлечени да отговарят. То е тежко умишлено престъпление, за което Наказателният кодекс предвижда наказание от 1 до 8 години лишаване от свобода. Съдът счита, че предвид длъжността, която заема Илия Ж. – старши полицай на ГКПП Кардам при Регионална дирекция „Гранична полиция” - Русе, е налице опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление. Съдът смята, че за Камен К. е налице опасност да се укрие, тъй като е заемал длъжността командир на отделение на ГКПП Кардам при Регионална дирекция „Гранична полиция” – Русе.

Двамата могат да обжалват акта на Добричкия окръжен съд пред Апелативен съд – Варна.

 

26.10.2009 г.                                   Пресслужба Добрички окръжен съд

 


КОМЕНТАРИ:

Корумпиран граничар - брат на областен управител
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 10:42 EET
Оле майко! Това ако беше в САЩ, вече щеше да има оставки. Ама къде ти САщ, къде Булгаристан (нал тъй ни вика комшулука).... Хора няма, хораааа...
Корумпиран граничар - брат на областен управител
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 11:59 EET

Браво! Нали все турците бяха виновни ахах - А сега кой е виновен?просто е по лесно да обвиняваш други хора отколкото ....... Давай Добрия ! с това управление скоро няма да те има на картата 

Корумпиран граничар - брат на областен управител
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 17:26 EET
Областният управител Желязко Желязков да си подава оставката сам, за да излезе като мъж от ситуацията. Да не се налага да му я иска премиера Бойко Борисов. Полицейското семейство Желязкови най-накрая се наигра. Единия крадеше другия покровителстваше.

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 19:56 EET

Морално е братът с висок политически пост да си подаде оставката и да бъде отстранен до приключване на делото. Иначе ще останат съмнения, че може да окаже натиск върху хода на делото, ако се стигне до такова. Този политически ход се прави, за да се съхрани името на роднината-общественик и той да може да участва по-късно убедително в политическия живот на страната.

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 20:18 EET
Ако е Мъж-Областният да си подаде оставката!!!!!!!!
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 20:26 EET

verigata se kasa

 

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 21:24 EET
Трябва да бъде отстранена от работа и майката на другия заловен - Камен Костадинов. Майка му работи в отдел човешки ресурси в ОДП на МВР Добрич. Колегите на които тя държи кадровите досиета ще разслезват сина и - това е безобразие.
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 21:25 EET
Май се оказва,че Бойко не познава даже и полицейските си кадри,за други да не говорим.Вси4ко нерезлизирало се по времето на БСП,СДС И НДСВ сега се е примъкнало към ГЕРБ.Жалко за желанието на Бойко да направи НЕЩО!
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 22:11 EET
Трябва да има съкращения и чистка в държавния апарат!!! На всички нива..........
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-25 @ 22:14 EET

Всеки може да сгреши. Но с тази работа ако искаме да се преборим, трябва да се действа като при чума - всички заинтересовани трябва да се отстранят, ако не им дойде на ум да се самоотстранят.

В Китай този казус щеше да бъде решен много бързо, ама ади европейци сме. Нека няма кръв и саполи.

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 09:26 EET
Какво като брат му е областен, да не би да му е настойник, че да отговаря за него.  Като си е лапал да си плаща.
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 09:31 EET
Редно е паразитите на обществото да се премахват, щом трябва и до кокал ще се реже.Не може едни и същи да тормозят държавата и да са недостижими.Оставки две /2/ трябва да има.Как са ги възпитавали тия.
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 09:39 EET

" Като е лапал да си плаща" -- Ама батко и мама дали са лапа ли? Да попита ме  - А бе къде е БАТКО.

Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 09:55 EET
какъвто областния такива и заместниците му всички са предложени от гумен иванов както и другия задържан митничар
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 09:57 EET
Това е наследстовто, но Бойко не знам на кого вярва, че назначава най-големите крадци на отговорни постове. Сериозна чистка трябва. Иначе няма да има държава. Как младите да вярват и в това управление, ако бандитите са във властта.
Корумпиран граничар - брат на областен управител /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 10:10 EET
DJEKI MAFIOTA [SEGA OBLASTEN] ,BRAT MY DDS-TOQ VSI4KI TO6EVSKI SELIANDYRI ,XORA NE SPETE,SEGA DJEKI MAFIOTA 6E NAZNA4AVA  OGNIAN LYDIA ZA 6EF NA DIREKZIA ZIAL OTBOR OT NEKADARNIZI, A DA ZNAE-TE TOVA SA KADRITE NA ONIA KOLIO VASILEV DRYG IGRA4 I NAGAJDA4, STIGA S RETRO KADRI
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 15:15 EET
ама нашия областен бил и шеф на икономическа полиция? и не знаел нищо за дейноста на брат си? на това само бойко може да повярва
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 15:29 EET
И други неща около него ще излязат!
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 15:49 EET

от цял добрич избраха тошевския измамник за областен управител. нали ако беше читав щеше да остане в системата на МВР, а не да ходи да се занимава със застраховки в ЛЕВ ИНС.

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 15:59 EET
Как е възможно, Областия брат на този измамник и да се прави на света вода ненапита.Не е възмогно такива хора да управляват държавата Бойко Борисов как и вярва как са го назначили.Всичко е такава далавера ,че няма оправия.Защо не сложиха директора на училището за областен управител,как да го сложат като той си е честен и почтен човек, сегашния е въжеиграч.от трън та на глог,а и нещо още си спомних ,че председателя на общинския съвет в град  Г.Тошево е от квотата на ДПС и е кумец на ЖЕЛЯЗКО ЖЕЛЯЗКОВ за какво говорим хораааааааааааа.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 16:17 EET
МОЛЯ ВИ заинтересовани лица направете всичко за да излезе наяве и докажете че областния е в далавера с брат си.Дайте достояние на всички кои са фирмите които са покровителствани от тези гранични полицаи.Дано Бойко Борисов докаже че не покровителства никой ,а защитава интересите на гражданите .Нека да провери  как този областен на който брат му е корумпирания висш граничен служител и е кръстинк на Георги Русев който е шеф на ДФ Земеделие гр.Добрич  а също така и председател на Общинския съвет в гр.Г.Тошево  от квотата на ДПС са му поверили да управлява Областта.Това не е ли против всичките обещания които давахте преди изборите.Като са налице такива абсурдни ситуации как да Ви вярваме.Сменете го този ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,той не е за такава работа.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 16:19 EET
Желязков знаем, че четеш форума. Ако ти е останало поме малко достойнство си подай оставката. Остави партия ГЕРБ единодушно да избере нов областен управител, а не както те избра тебе само Румен Иванов. Отивай си, срамиш ни като партия. 
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 16:30 EET

Голям цирк!

или наблюдавана авария?

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 16:31 EET
Могат да се проверят и заменките които направиха по време на предното правителство в с.Тюленово и на Зеленка!
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 17:11 EET
ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!  ОСТАВКА!!!!!!!!! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!  ОСТАВКА?????????????????
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 18:31 EET
Ами пак всяко чудо за три дни.Обзалагам се че така ще стане.Ха да видим сега Бат Бойко и Бат Цецо.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 18:39 EET
Фирмите,Фирмите кои са,или пак са на някой дебелаци,които плащат кадето трябва.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-26 @ 22:47 EET
Хайде Желязков бъди мъж! Областен управител с криминално проявени близки, някак си не върви. Морал има и между бандитите като родата ви. Обади се на Гумен и довиждане на управата. Нека той намери по-чист човек. Ще омърсите ГЕРБ.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-27 @ 12:08 EET
kamen ili kalin be hora,edin pat edno ime,posle drugo
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Admin да 2009-10-27 @ 12:31 EET
Камен Костадинов се казва.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-27 @ 17:58 EET

Що се тормозите бре хора.Нали след 3 дни всичко ще е замазано,не свикнахте ли вече.

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2009-10-28 @ 11:10 EET
вече го замазаха бойко и цецо само хвърлят прах в очите на хората от герб били други  лъжци такива!!!!!!!
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно
Автор: Anonymous да 2009-10-28 @ 13:56 EET
Руменеееее румене!Това са твоите кадри от тошевско!
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно
Автор: Anonymous да 2009-10-28 @ 14:07 EET
Майката на тоя кандидат шеф за митницата е личен сьстав на полицията?????Всички протежета на Румен Иванов!БОРИМ СЕ С КОРУПЦИЯТА???МАЙКОООООО!!!!
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно
Автор: Anonymous да 2009-10-28 @ 18:03 EET

Засега се вижда едно - и новите са като старите. "Те за нищо не са виновни!"... Това е все едно да се изакаш на жълтите плочи пред всички, а после да викаш: "Човещинка!" :)))

Ама какво ли се чудя. Тази сутрин уважаемият Милен Цветков обясни, че е*б*а*н*е*т*о на малолетни не е престъпление, щом не е против тяхната воля. С такъв начин на мислене, лошо ни чака... :(((

 


Сходни връзки

ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРАНИЧНИ ПОЛИЦАИ ОТ ДОБРИЧ РАБОТИЛИ С ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА КОНТРАБАНДА /Всички информации на едно място/
Автор: Anonymous да 2010-02-20 @ 14:13 EET
абе то е ясно че са работели ама не е ясно с кого  напишете и престъпната група в която са участвали и други 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди