изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:24 EET
Информационен бюлетин на МВР    
Ред и сигурностСтара Загора. Вчера около 11.30 в РУ – Стара Загора бил получен сигнал, че на автопазара в кв.“Кольо Ганчев” се продават пистолети. При извършената проверка на място, в лек автомобил “Рено 19”, управляван от М.А./46г./ от с.Склаве, общ. Благоевград били открити пневматични пушки и газови пистолети, сред които два пистолета “Зораки”, пистолет “Екол” и револвер”Гризли” – преправени за стрелба с бойни патрони. От автомобила са иззети и 221 патрона – преправени от халосни в бойни. Образувано досъдебно производство.

 

Русе. По горещи следи полицията е задържала извършител на грабеж. Сигналът бил подаден снощи в дежурната част на областната дирекция. Вчера около 18.30 часа, под моста на улица "Шипка", неизвестен мъж, открадна дамска чанта с мобилен телефон марка "Сименс" и лични вещи  и пари от 37-годишна жена. Веднага били предприети действия по издирване и установяване на мъжа и при извършените оперативно-издирвателни действия, в района на пътен възел "Охлюва, полицаите от Второ РУ задържали И.И./36 г./ от гр. Кубрат, известен на органите на реда и многократно осъждан. При извършената проверка били намерени и част от откраднатите вещи, а другата част - посочил мястото, където ги изхвърлил. Срещу мъжа е образувано бързо производство.

Бургас. 32-годишен мъж е задържан от созополските полицаи за кражба. Вчера около 2.30 часа в РУ-Созопол бил подаден сигнал от 25-годишен мъж, че от нощен клуб в града му е извършена кражба на портфейл с лични документи и пари -  600 лева и 400 евро. В резултат на бързите оперативно-издирвателни действия полицаите задържали П.Д./32г./ от Созопол. В него бил открит и портфейла с парите и документите. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа, образувано е досъдебно производство. 

Габрово. 20-годишен младеж е задържан за кражби. От март до момента той извършил множество кражби от магазини. Обект на посегателство са били ваучери за предплатени телефонни услуги, три ударно-пробивни машини, преносим компютър, фотоапарат, златни и сребърни накити, часовник, пари и други. Част от вещите, предмет на кражби, са намерени и иззети. Младежът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по изясняване и документиране цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

Кърджали. За кражба на пари, парфюми и цигари от търговски обект в районното управление в Джебел като заподозрян е задържан Р.Р./19г./. При извършените претърсвания в жилището му полицаите открили част от парфюмите. Кражбата бе извършена в началото на месец октомври. В обекта бе проникнато през срязан комарник на прозорец и изчезнаха цигари, парфюми и над 1000 лв. Работата по събирането на доказателства продължава. Образувано е досъдебно производство.

Пловдив. 29-годишен пловдивчанин бил затворен насилствено в къща в пловдивски квартал, но успял да избяга. Вчера около 18.30 часа на ул.”Македония” трима мъже вкарали Г.Н./29г./ в къща на същата улица, където му отправяли обидни думи. Потърпевшият успял да избяга невредим и веднага сигнализирал в полицията. Заподозрените в извършване на деянието - К.Б./34г./, Б.З./34г./ и Г.Н./29г./, всички от Пловдив, са били заловени и задържани за 24 часа в ареста на Първо РУ. По първоначални данни тримата са били употребили алкохол. Причините за инцидента са в процес на изясняване.
18-годишен младеж от с. Калояново е бил задържан по време на футболната среща между отборите на ПФК”Локомотив” и ПФК”Сливен”, която се проведе вчера. В 87 минута на срещата след съдийско решение публиката на отбора-домакин в сектор В реагирала остро и около 250-300 фенове започнали да оказват натиск върху телените заграждения. Една от тях поддала и футболният привърженик С.К./18г./ нахлул на пистата. След намесата на полицаите младежът бил задържан и отведен в Пето РУ на МВР за налагане на административно наказание.

София. Снощи около 22.30 часа бил получен сигнал за намерен мъж, с прободни рани по тялото, в асансьорна кабина в столичния кв.”Редута”. Веднага на място била изпратена дежурно-оперативна група. Екип на бърза помощ констатирал смъртта на 28-годишния мъж. На местопроизшествието бил извършен оглед в присъствието на съдебен лекар. Иззети са веществени доказателства. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Пътен инцидент. Велико Търново. Трима са загинали при пътен инцидент край с. Никюп. Инцидентът е станал тази сутрин, около 0.30 ч. на пътя между селата Никюп и Боруш.  По първоначални данни лек автомобил “Опел Вектра”, движещ се в посока с. Боруш излязъл от пътното платно и се е ударил в дърво. При удара на място са загинали 3-ма от пътувалите  петима в колата.Образувано е досъдебно производство.

 


Сходни връзки

Информационен бюлетин на МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди