изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:41 EET
Кои са известните дами с най-много бракове    
Любопитно
Триумфът на надеждата над опита. Така английският писател и литературен критик Самюел Джонсън определил втория брак. Триумф на лудостта над здравия мозък вероятно се нарича увлечението на някои звезди, които слушат Менделсон по 7-8 пъти. Повечето от тях си плащат солено след всяка официална раздяла, но това не ги спира да се хвърлят в нова авантюра пред олтара, пише Монитор.


В рубриката си "5-те най..." тази седмица вестникът описва 5 най-известни "булки-бройкаджийки".

Първа сред тях се класира легендарната За За Габор с цели 9 брака. “Да се разведеш само защото не обичаш един мъж, е почти толкова глупаво, колкото да се ожениш само защото го обичаш.” Това е една от любимите фрази на легендарната американска актриса от унгарски произход. Актрисата, родена в революционната 1917 година, се омъжва първо за дипломат, който я завел на меден месец с “Ориент Експрес”. Вторият жених е хотелиерът Конрад Хилтън. Поред на номерата идват още мъже - колега актьор, геолог, изобретател, юрист, нефтен бизнесмен и плейбой. Търсенето на перфектния мъж приключва през 1986-а, когато За За Габор се омъжва за 28 години по-млад от нея принц на име Фридрих фон Анхалт.

Лиз Тейлър е казвала "да" осем пъти, но на седем мъже. Два пъти го е чул актьорът Ричард Бъртън. И тя обаче като колежката си За За Габор се ориентира към хотелиерите с фамилия Хилтън. Тейлър се омъжва за първи път за Ники Хилтън, когато е едва на 17 години. След като тя става не по-малко богата и известна, се запътва към съпруг № 2 - Майкъл Уилдинг. След края и на последната искрица страст Лиз си разменя халки с филмовия продуцент Майк Тод. За нещастие той я оставя вдовица. Холивудската легенда бързо запълва празнината с не по-малко известния Еди Фишър. Той обаче е заменен с Ричард Бъртън, с когото и двата пъти не потръгва. Под номер пет се подрежда сенаторът Джон Уейн. Седми е много по-младият строителен работник Лари Фортенски, с когото актрисата се разведе преди 12 години.

Джина Дейвис има афинитет към статута "госпожа" и досега пет пъти е давала брачна клетва. Бившата манекенка станала госпожа преди в Холивуд да чуят за нея. Избраникът й бил ресторантьор на име Ричард Еммоло. Избраник №2 е актьорът Крис Макдоналдс, с когото живеят щастливо почти три лета. През 1986 г. обаче Джина Дейвис се снима в хитовата лента “Мухата”. Там си партнира с Джеф Голдблум, за когото се омъжва година по-късно. Бракът им обаче не трае дълго и се проваля през 1990 г. Четвъртият жених се казва Рени Харлин, с когото са семейство в периода от 1993 г. - до 1998 г. Той е известен режисьор, с когото сформират Forge Productions. Петият възлюбен е известният хирург Реза Джахари, с който си казват “Да” през 2001 г.

Сред родните знаменитости - рекордьори в брака е Миглена Чакракчиева. Мадам Искрено и лично, която в момента не е на екран, има зад гърба си 4 сватби. Съпруг номер 1 е бащата на най-голямото дете на тв водещата - Дора. Следващият є брак е с полицай, от когото има близнаци. Следва сватбата є с Ангелин Мавров, експилот. След развода им Миглена Ангелова го определи като мързелив. Между втория и третия си брак водещата ражда още едно дете от свой колега в русенската телевизия. В момента е обвързана с Живко Чакракчиев, за когото това също е четвърти брак.

Лили Иванова казва, че мъжете са временно явление в живота й. Трима обаче са имали честта да й бъдат съпрузи. Първият е лекар. В официалната биография “Истината”, написана от Мартин Карбовски под нейна диктовка, Лили Иванова не го нарича по име. Споменава го като Доктора. “Нашето съжителство с Доктора не беше много дълго. Живяхме малко заедно в Перник. Баща му беше много добър човек, обаче майка му беше направо ужасна жена. Като разбра, че съм и певица - лошо й стана. Тя не одобряваше, че нейният син лекар се е оженил за медицинска сестра, отгоре на всичко и певица… Налагаше се да пера сама, перални нямаше, чешмата е на 20 или 30 м от къщата, там всички къщи се обслужваха от тая чешма. Зима, дъжд, сняг, кал, аз с едни галоши, отивам с две кофи и мъкна вода от тази чешма, за да имаме в къщата вода”, разказва Лили. Голямата й любов е съпруг №2 - композиторът Иван Пеев. Към днешна дата продължава да твърди, че той е най-важният мъж в живота й. Докато към третия си съпруг Янчо Таков мълчи пренебрежително. dir.bg

 


Сходни връзки

Кои са известните дами с най-много бракове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди