изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ


ОВЕН - С желание ще се включите в изпълнение на задача, чрез която да подобрите позиции, финанси или друг детайл от живота си. Запознанства и делови контакти ще поставят начало на съвместен бизнес.

ТЕЛЕЦ - По-бързо ще свършите с работата си днес и ще си осигурите време за важна среща или друго, интересуващо ви събитие. Проечете бъдеща задача в детайли преди да пристъпите към изпълнението й.

БЛИЗНАЦИ - С близките си ще обсъждате общи въпроси, от значение за бъдещите ви начинания. Децата ще се включат в подготовката на семейно мероприятие и ще се чувствате по-спокойни.

РАК - С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине.

ЛЪВ - Нови развития ще променят отношението ви към конкретна задача. За едни тя може да е свързана, за други с по-лични ангажименти, но ще ви накара да преосмислите плановете си.

ДЕВА - Сетивата ви са отворени за новостите в живота и без затруднения ще ги следвате. Добрата ви психическа форма благоприятства по-добре усвояването им, както и общуването с различни хора.

ВЕЗНИ - Водени от усещането си нещата, следвайте интуицията си и ще стигнете до резултатите, които преследвате. В общуванията си ще останете поласкани от вниманието на другите към вас.

СКОРПИОН - Полезна информация ще ви направи по-активни в делата ви днес, освен това, че целите ви са реални. Продължете напред със задачите си, без да губите излишно енергията си.

СТРЕЛЕЦ - С уравновесеността и уменията си ще впечатлите много хора и животът ви ще се променя към добро. Следвайте вътрешните си убеждения, но не нарушавайте общоприетите правила.

КОЗИРОГ - Следвайки развитията, ще се включите активно в подготовката на предстоящо събитие. Динамиката ви ще се промени и много от вас ще запълват времето си с повече на брой ангажименти.

ВОДОЛЕЙ - Вземайки нещата в свои ръце, ще се погрижите денят ви да е по-спокоен и приятен. Общителни към околните, ще се радвате на добър прием и ще черпите от енергията им.

РИБИ - С настроение сте да изживеете по-спокойно и ведро неделният ден. С партньора ви ще укрепите отношенията си. Предстоят ви силни дни, през които връзката ви ще се затвърди.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди