изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:40 EEST
АЛЕКСАНДРА ЯНЧЕВА Е МИС КРАЛИЦА НА КРАСОТАТА ВАРНА 2009    
Мис & Мистър Александра Янчева получи короната в конкурса „Мис Кралица на Красотата Варна 2009”, който се състоя на 23 октомври вечерта в Мол Варна. 19 момичета се конкурираха в надпреварата за престижната титла „Кралица на красотата” в рамките на регионалния конкурс, който имаше за цел да подбере лицето, което ще представлява Варна на националния финал догодина.

Събитието е част от престижния конкурс „Queen of the World”, “Queen of Beauty International”, чието българско издание се организира за 14 пореден път в страната от модна агенция „Интерсаунд”.

 

Александра е на 20 години и е висока 178 см, с мерки 84-60-85. Нейна първа подгласничка е Десислава Маркова, втора – Наталия Друмева и трета – Стефани Вачева. За лице на Мол Варна и на Рефан беше избрана отново Александра Янчева, за лице на модна агенция „Интерсаунд” Емине Мюмюнова, а за лице на Grama – Стефани Вачева.

 

Участничките в конкурса дефилираха с бански костюми на Triumph, официални рокли на Grama и бижута на Oxette.

 

Те бяха оценявани от петнадесетчленно жури с председател Ирина Папазова, президент на модна агенция „Интерсаунд”.

 

В съпътстващата програма на конкурса бяха представени облекла от есенно-зимните колекции на Italy Kids, Fox Kids и Fox Adults, Sprider Stores, Sportmania, Mustang Jeans, Kenvelo, Catwalk, Hot Spot, Tendenz и Nomination.

 

Специален акцент на събитието беше една от най-емблематичните двойки по спортни танци  Герман Тепавичаров и Стела Кукунова – вицешампиони на България по стандартни танци за 2009 година.

 

Всички участнички получиха специални подаръци от Рефан, а победителката и трите й подгласнички от магазин за спортна мода Georgos, Естил и Флормар.

 

 

Антония Ангелова

Мениджър Комуникации и Събития

Мол Варна

 


Сходни връзки

АЛЕКСАНДРА ЯНЧЕВА Е МИС КРАЛИЦА НА КРАСОТАТА ВАРНА 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди