изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:09 EEST
Силвия Драгоeва от „Big Brother” – 2 : Съблякох се за “Плейбой” заради големия хонорар    
Интервюта Еротичните списания в България са нещо като каталог за богатите мъже – гледат, преценяват и си избират красавици за забавление!

Възраст: 27
Образование: ПГТМД - Моден дизайн – гр. Варна
Град: Варна / София / Банско
Зодия: Дева
Асцендент - Скорпион
Семейно положение: щастливо влюбена
Вредни навици: пуша
Деца: не
Братя и сестри: сестричка
Ръст: 164
Тегло: 48-49 кг /все още се въртя в този диапазон/
Цвят на косата: кестенява
Цвят на очите: пъстри
Любимo животно: Чихуахуа
Любимo питие: Вода
Любимо място: У дома е най-хубаво
Любим предмет: Вече нямам любим предмет, само любими хора

- Здравей, Силве! В момента с какво се занимаваш?
- Занимавам се с новото изкуство – рекламата! Правя различни проекти за български фирми и се старая всеки ден да научавам нещо ново в тази област. Работя на свободна практика, което ми дава възможност да импровизирам безкрайно и да реализирам идеите си така, както ги виждам в главата си. Щастлива съм от това, че единствената инвестиция, която влагам, са уменията и фантазията ми.

- Преди месец ти се снима като двойничка на Лара Крофт във филма „Мисия Лондон”, това даде ли ти някакви надежди за филмова кариера например?
- Чак кариера не, но с удоволствие бих участвала в друг филм, стига ролята да е по възможностите ми. За щастие дебютът ми в киното е с роля

без абсолютно никакви реплики и почти нямаше шанс да се изложа!

- Как от рецепционистка /в “Петрол” АД – София/ стигна дотук?

- С късмет! Не съм от амбициозните мацки, които са готови да газят трупове, за да достигнат някаква цел. Просто реших да се запиша за участие в “Биг брадър” и те взеха, че ме одобриха. Оттам нататък всичко си беше чист късмет и щастливо стечение на обстоятелства.

- „Биг брадър” - 2 какво ти донесе и какво ти отне?


- Донесе ми малка доза известност, но най-важното – отвори ми врати, които преди това бяха заключени за едно обикновено момиче като мен. Както в началото на разговора ти споделих, това преживяване ми отне наивността. Осъзнах, че в шоубизнеса, това което някой казва, не винаги е това, което чувства и мисли. И все пак успях да запазя себе си, което в тези среди се оказа доста трудно.

- От 2 години имаш сериозна връзка, какъв е мъжът да теб, с какво се занимава, как се запознахте?
- Мъжът до мен е прекрасен. Изключително пъстър човек и най-важното много ме обича и цени. Във връзката ни има много любов и от всичко останало помалко, което я прави все по-интересна и динамична с времето. Като повечето жени аз постоянно търся повече от него, а той винаги успява да ми го даде. Занимава се със собствен бизнес и най-вече с мен. Интересното в запознанството ни е това, че когато се видяхме за първи път, не пламнаха особени искри. Просто се разминахме и всеки си продължи по пътя. След известно време се видяхме отново и тогава вече нещо трепна. Често сме си говорили за това, че сме се влюбили един в друг точно тогава, когато и двамата сме били готови, ако не се бяхме разминали в началото, сега нямаше да сме заедно.

- Очакваш ли от него да ти предложи брак в скоро време или предпочиташ да живееш на семейни начала?!
- Говорили сме на тази тема и когато му дойде времето, със сигурност ще направим всичко официално. Засега обаче сме си добре и така. Още в началото му казах, че в моята сватба едно е сигурно – Цеца ще ми пее на ухо, и той често се шегува пред приятели, че

не се женим, защото още събира пари за хонорара й!


- Във визитката ти за „Биг брадър” - 2 каза, че много обичаш луксозните коли и мечтаеш да го „направиш” на задната седалка на луксозна кола! Осъществи ли го вече и с кого?
- Всъщност това е една от заблудите, които “Биг брадър” създаде. Идеята беше на някой от екипа, за да направят визитката ми по-пикантна. В интерес на истината не съм правила секс в автомобил, а нямам и особено желание.

- Как преминава една страстна любовна нощ на Силвия Драгоeва – с детайли?

- Когато ме питаш за „страстна любовна нощ”, се сещам само за една. Миналата година горе-долу по това време с приятеля ми бяхме в Париж и хотелът ни беше точно на „Шанз Елизе” с панорамна гледка към улицата. Последната вечер, преди да се приберем в България, приятелят ми пусна прекрасна балада на Лени Кравиц на лаптопа и ме покани на танц. Бяхме голи и танцувахме до прозорците, от които се виждаше целият разкош на нощен Париж. Беше просто вълшебно.

- Има ли мъж, който ти е разбил сърцето и това те е накарало да страдаш дълго?
- Всеки, който съм обичала, ме е карал да страдам. Дори аз да съм тази, която си тръгва. След една раздяла винаги страдам, защото нещо, което съм обичала вече не съществува и ме боли от факта, че с любовта е свършено. Сама знаеш, че женското сърце е крехко и е лесно да го разбиеш. За щастие по рождение съм заредена с голяма доза оптимизъм и всеки следващ път се раздавам, без да се щадя заради предишна раздяла.

- Сесията ти в Playboy донесе ли ти повече ангажименти и средства като цяло?
- Това може би беше трамплинът, който ме изстреля с една крачка пред останалите участници във формата. Хонорарът ми беше доста добър, да не говорим, че преди това не бях виждала толкова пари на куп.

- А неприлични предложения получавала ли си след това и какви?
- Имаше, разбира се. Еротичните списания в България са нещо като каталог за богатите мъже – гледат, преценяват и си избират красавици за забавление!...

- Кое е най-безразсъдното нещо, което си правила в секса?
- Когато съм под влиянието на възбудата, не разсъждавам особено! Не знам, зависи кой как възприема нещата, за мен няма табута, щом съм с човек, на когото имам доверие и обичам.

- А нещо, от което много се срамуваш?
- Тук може и да те разочаровам леко, но от нищо не се срамувам. Заставам гордо зад всяка своя грешка и ако трябва да се върна назад, бих повторила всяка една отново. За мен всяка стъпка в страни е ценен урок, който е трябвало да науча добре, за да се предпазя от по-големи беди.

- Правила ли си секс с жена?

- Скучно, но не. Дори не съм целувала жена. Просто обичам да усещам набола брада, когато съм с някого. Искам да усещам мъжкото.

- А групов секс?
- И тук удари на греда /засмива се много сладко и мило! – б. а./!... Не мога да деля никого и не бих позволил никой да дели мен.

- Мнението ти за аналния секс и дали го практикуваш?
- Нямам особено мнение по въпроса. Приятелки са ми споделяли, че е страхотен, други са тотално разочаровани. Аз лично не съм фен, въпреки че обичам експериментите в леглото.

- Каква е най-смелата еротична мечта на Силвия Драгоeва?
- Може би да правя стриптийз, облечена в сватбената си рокля! Много ме възбужда мисълта, че един мъж ще бъде завинаги само мой дори и по закон.


Светлана Терзиева - Сесил  / http://blitz.bg

Камелия, барманки и Силвия от Биг Брадър правят тройка в Плейбой

Силвия от Биг Брадър 2 ще се снима за ”Плейбой”

 


Сходни връзки

Силвия Драгоeва от „Big Brother” – 2 : Съблякох се за “Плейбой” заради големия хонорар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди