изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:32 EEST
ПИЯН ШОФЬОР БЛЪСКА МАНТИНЕЛА И БЯГА    
Ред и сигурност23-годишен шофьор, седнал зад волана след употреба на алкохол, се блъсна в ментинела и напусна местопроизшествието, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Пътният инцидент станал минути след полунощ на 24 октомври по бул. ”Трети март”, на кръстовището с бул. ”25-ти септември”. Младият водач управлявал лек автомобил “Хонда Сивик”. Той нацелил мантинелата поради движение с несъобразена скорост. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ на МВР шофьорът е задържан в района на ул. ”Вардар”. Последвалият тест за употреба на алкохол е отчел 1,59 промила. И. С. е задържан за срок от 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.
Още петима водачи са хванати да управляват пияни през почивните дни. Най-голяма концентрация на алкохол е установена при Н. Ю. /29/, който карал "Опел Вектра". Той е спрян за проверка около 22.20 часа на 25 октомври по ул. "Надежда" - близо до училище "Йордан Йовков". При него техническото средство отчело 2.09 промила. Един от пияните шофьори пък бил и неправоспособен. Ф. К. /26/ е спрян на 23 октомври 8.10 часа на кръстовището на улиците ”Калиакра” и ”В. Търново”. Ф. К./26/ управлявал “Хонда Сивик” след употреба на алкохол 1,3 промила. Установено било, че и не притежава свидетелство за управление на МПС.
Срещу всички водачи, управлявали в нетрезво състояние, са образувани наказателни производства за престъпление по чл. 343 от Наказателния кодекс. НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯН ШОФЬОР БЛЪСКА МАНТИНЕЛА И БЯГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди