изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:00 EEST
Борисов: Превърнали са МС в бира-скара    
Ред и сигурност
Прокуратурата трябва много бързо да повдигне обвинение и да вкара в съда всички действащи лица по секретния доклад на ДАНС, за който се говори напоследък, заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Това трябва да се направи, ако искаме да се предотврати разпада на държавата, подчерта той, предаде БТА.


"Ако този път всички тези лица не си отидат – от създателите до преносителите и тези, при които е бил документът – по арестите и затворите, нищо добро не чака България", каза още министър-председателят, цитиран от БГНЕС.
Според него всичко е в ръцете на Борис Велчев и той трябва да търси отговорност и от прокурора, който е написал, че няма данни за престъпление в доклада.
Борисов съобщи, че днес ще уволни администраторите от "Секретна секция" на Министерски съвет, които са крили, че бившият премиер Сергей Станишев не си е върнал доклада, включително и други документи.
"Ние не сдаваме като в пионерска организация - рапорт даден, рапорт приет. Всеки сдава собствеността и документите, които му се водят. Аз няма начин да знам какво той е сдал и какво не е сдал", добави той.
Според него прокуратурата сега ще има много работа. Тя трябва да запита и Алексей Петров кой му е дал този доклад.
"Превърнали са Министерски съвет в бира-скара, в някакво кафене", каза Бойко Борисов. Дир.бг
 


Сходни връзки

Борисов: Превърнали са МС в бира-скара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди