изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:31 EEST
Студентката по Биомениджмънт Василена Добрева грабна титлата Мис Люлин 2009    
Мис & Мистър

Най-големият квартал в София вече има и своя кралица на красотата. Студентката в Софийски университет Василена Добрева, която скоро ще навърши 21 години, се окичи с титлата Мис Люлин 2009, след оспорвана надпревара за любовта на журито и публиката.



Конкурсът бе организиран от вестник „За Люлин” и в него взеха участие 12 красавици от квартала. Всяка една от тях вече е печелила симпатиите на живеещите в Люлин, защото подборът за конкурса продължи цяла година – всеки месец читателите на вестника избираха измежду четири хубавици и определяха Момиче на месеца.

12-те победителки за отделните месеци се срещнаха за пръв път в залата на спортен център Сиконко, където се проведе годишният финал. Председател на журито бе Георги Неделчев, главен редактор на списание FHM и познавач на женската красота.

Голямата награда, която накара всяка участничка да даде всичко от себе си, бе екскурзия до Париж и парична премия, за да е сигурно, че победителката ще може да посети всички забележителности във френската столица. Подгласнички на Василена станаха Кристин Зографова и Михаела Николова.

Желаещите да видят най-красивите момичета на Люлин препълниха залата, в която обикновено се провеждат волейболни турнири, и се наложи някои от тях да подкрепят своята фаворитка прави. На влизане всеки гост получи карта за гласуване със снимки на 12-те финалистки. Така титлата Любимка на публиката отиде при Петя Михайлова, ученичка в десети клас.

Конкурсът протече в три кръга. По време на първи тур претендентките за титлата Мис Люлин 2009 се представиха по нестандартни начини и демонстрираха своите хобита и интереси. Кристин, първата подгласничка на победителката, демонстрира няколко пози от йога, а Василена излезе пред публиката с ракета за тенис, защото това е любимият и спорт и показа саморъчно изработен колаж с нейни снимки.

Втори тур вдигна градусите в залата, защото всички момичета съблякоха дрехите си и останаха само по бански. Люлинчанките без свян намигаха на журито и публиката, въпреки че нито една от тях не се занимава професионално с дефилиране по модните подиуми.

Трети тур обаче ги хвана неподготвени – красавиците трябваше да отговарят на въпроси на журито и на водещите. Оказа се, че нито една от финалистките не знае коя под ред е Земята в Слънчевата система, но за сметка на това почти всички се възмущават от проблема с боклука в столицата и по-специално в Люлин. Слава Богу, нито една не изяви готовност да спаси света или да се бори с бедността, но пък всяка обясни защо иска да отиде в Париж и именно тя заслужава наградата.

„Всички знаем, че Париж е най-романтичният град в света. Себе си смятам за най-романтичното момиче, затова мисля, че най-романтичният град се нуждае от най-романтичното си момиче!”, с тези думи Василена окончателно заплени журито и спечели титлата Мис Люлин 2009. http://www.ekrana.info

miss lulin 2 Кварталът   град ж.к. Люлин избра първата Мис Люлин 2009!

 


Сходни връзки

Студентката по Биомениджмънт Василена Добрева грабна титлата Мис Люлин 2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди