изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:10 EEST
Актьор си „хвана“ 50 блондинки    
ЛюбопитноИзвестният актьор Роберт Янакиев осъществи мечтата на милиони мъже – да бъде в компанията на 50 красиви блондинки. При това перхидролените мадами са твърдо решени да докажат, че освен красиви, са и умни.

Робърт Янакиев е водещ на новото предаване по PRO.BG „Надхитри блондинките“, което тръгва на 7 ноември. Именно чрез шоуто ще се провери дали клишето за умствения капацитет на русокосите дами отговаря на истината. „Щастлив съм, че бях избран да водя тази игра, както съм и щастлив, че наистина имаше кастинг. Викали са ме и за други подобни проекти, но веднъж се  оказва, че този, който организираше прослушването, накрая е избран за водещ на предаването. А кастингът е бил просто параван”, споделя новият водещ.

За в новото шоу един участник, който ще е различен всеки път, ще се изправя в „неравностойна“ битка срещу 50-те блондинки. В продължение на два рунда и той и те отговарят на въпроси от всякакъв характер. Ако излезе по-информиран от тях,  играчът печели паричната награда. В противен случай блондинките са тези, които прибират парите.

„Много ми е забавно всичко. Момичетата са страхотни. В началото бях много притеснен, защото 50 жени на едно място е равносилно на трета световна война, но съм приятно изненадан от всички тях и от начина, по който приемат нещата. От една седмица репетираме всеки ден и момичетата го правят с огромно желание и усмивки, няма мрънкане и оплакване”, разказва още Роберт.
www.bliasak.bg

 


Сходни връзки

Актьор си „хвана“ 50 блондинки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди