изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:27 EET
ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ    
НовиниС промените, приети в нормативната уредба, всички мобилни оператори припомнят, че до края на тази година клиентите им, които ползват предплатени карти, трябва да се регистрират в офисите на съответния оператор.

От Виваком заявяват, че при тях регистрацията на предплатените карти е абсолютно безплатна и става лично или чрез упълномощен представител във всеки един от магазините на компанията или в партньорската мрежа, като клиентът трябва да носи предплатената SIM карта и личната си карта. Юридическите лица, които не са регистрирани или пререгистрирани в Търговския регистър, трябва да представят удостоверение за актуално състояние, издадено не по-рано от шест месеца преди представянето му, и карта за идентификация по БУЛСТАТ. Ако фирмата е регистрирана с ЕИК, е нужно да посочи единния идентификационен код. От компанията добавят още, че поради зачестилите случаи, в които неизвестни лица предлагат регистрация на предплатени карти по домовете срещу заплащане, от Виваком, заявяват, че не извършват такава услуга и тя е незаконна. Клиентите не бива да предоставят своите лични данни на такива лица и трябва да информират полицията незабавно.
Всеки притежател на предплатена SIM карта, който не извърши регистрацията й в срок, по решение на Комисията за регулиране на съобщенията, ще изгуби правото си на изходящи повиквания през първия месец на годината, а ако не се регистрират и в този период, услугата им ще бъде спряна напълно и ще загубят своите мобилни номера.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди