изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:38 EEST
ДО 30-И НОЕМВРИ - ВРЕМЕННИ ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО НА ВЛАКОВЕТЕ    
НовиниОт вчера до 30-и ноември се въвеждат временни промени в разписанията на два ускорени бързи влака, един бърз влак и пет пътнически влака на "Български държавни железници" ЕАД. Това съобщиха от пресцентъра на превозвача.

Причината за временното изменение в графика на някои влакове са ремонтни дейности, свързани с преместване на съществуващата железопътна линия в участъка Северен пътен възел Аспарухово до булевард "Република", по искане на община Варна във връзка с изграждането на булевард "Девня".
С променени разписания в този период ще се следните влакове - бърз влак София-Варна, който заминава в 7:05 ч., ще се движи по редовния си график до гара Тополите. Влакът ще пристига в гара Варна с 11 минути по-късно от обичайното си разписание, т.е. в 14:15 ч.; ускорен бърз влак Пловдив-Варна, който тръгва в 6:58 ч., ще се движи по досегашното си разписание до гара Тополите. Влакът ще пристига в морската столица със 17 минути по-късно от редовния си график, т.е. в 13:04 ч.; бърз влак София-Варна, който заминава в 9:55 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Тополите. Влакът ще пристига в гара Варна с 3 минути по-късно от редовния си график, т.е. в 18:09 ч.; пътнически влак Варна-Шумен, който обичайно потегля в 14:21 ч., ще тръгва от гара Варна с 3 минути по-рано, т.е. в 14:18 ч. След спирка Царевци този влак ще се движи по редовното си разписание; пътнически Шумен-Варна, който заминава в 16:45 ч., ще се движи по досегашния си график до гара Тополите. От гара Тополите влакът ще заминава с 3 минути по-рано от обичайното си разписание и ще пристига във Варна в 19:01 ч.; пътнически влак Варна-Кардам, който обичайно тръгва в 14:34 ч., ще заминава от гара Варна с 2 минути по-рано, т.е. в 14:32 ч. След гара Тополите този влак ще се движи по редовното си разписание; пътническият влак Кардам-Варна, който заминава в 17:42 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Тополите. Този влак ще тръгва от гара Тополите с 4 минути по-рано от досегашния си график и ще пристига във Варна в 20:51 ч.; пътнически влак Варна-Аспарухово, който обичайно тръгва в 10:26 ч., ще потегля от гара Варна с 1 минути по-рано, т.е в 10:25 ч. През останалите гари по своя маршрут този влак ще се движи с 1 минута по-късно от досегашното си разписание, съобщават от компанията.
 


Сходни връзки

ДО 30-И НОЕМВРИ - ВРЕМЕННИ ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО НА ВЛАКОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди