изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:39 EEST
Трима 20-годишни варненци убиха млад мъж в София    
Ред и сигурност
Столичните криминалисти задържаха трима 20-годишни варненци за убийството на 34-годишен столичанин - управител на заведение, съобщиха от пресцентъра на МВР.


Драмата се разиграла на 17 октомври в столично заведение, където починалият работел като управител. Става въпрос за заведението „Long John” на ул. „Шести септември“ 18 близо до сградата на МВР.
Същия ден тримата варненци - Ж.Б., И.А. и М.Ж. посетили заведението и се държали грубо и арогантно, като дори си позволили да пушат трева. Въпреки многократните забележки от страна на управителя на заведението младежите отказали да освободят масата на втория етаж и да го напуснат. Забележките прераснали в скандал, а по-късно и в побой над 34-годишния мъж.
Около 17.15 часа на телефон 166 е получен сигнал за разправията. На място веднага е изпратен полицейски автопатрул. Служителите на реда оказали първа помощ на пострадалия, който бил откаран в “Пирогов”. Според очевидци единият варненец ударил с бутилка от бира по главата управителя, избутал го към стълбите от втория към първия етаж на заведението и го блъснал. Вследствие на падането мъжът получил черепно-мозъчна травма. Седмица по-късно пострадалият е починал в "Пирогов".
Криминалистите от СДВР с помощта на варненските си колеги установили извършителите на престъплението. Тримата младежи многократно опитвали да се укрият от органите на реда, като дори сменили квартирата си, а единият от тях – Ж.Б., престанал да посещава и лекциите в университета, в който учел.
При последвалата специализирана полицейска операция тримата са задържани за срок от 24 часа. По-късно в хода на изясняване на случая те били разпознати от очевидци по категоричен начин като извършители на убийството.
Образувано е досъдебно производство. Материалите са докладвани на Софийска градска прокуратура. dir.bg
 


Сходни връзки

Трима 20-годишни варненци убиха млад мъж в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди