изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:04 EEST
Искат оставката на шефа на НОИ заради тоалетни    
Политика
Синята коалиция поиска оставката на управителя на НОИ Сотир Ушев заради сигнали за нарушения по времето, когато е бил председател на Агенцията по заетостта, съобщи Дарик.


От СДС изнесоха данни, според които санитарните възли в агенцията са ремонтирани два пъти - през 2008 година за близо 33 000 лева, а тази година същите тоалетни са освежени за близо 105 000 лева.
През миналата годна за преустройство на две от залите на агенцията с площ около 100 кв. м. са похарчени над 400 000 лева.
Сигналите, с които разполагат сините, ще бъдат внесени в прокуратурата и във временната комисия, която проверява сделки от последната година от мандата на управлението на Сергей Станишев.
По думите на лидера на СДС Мартин Димитров това е поредното доказателство за неразплетения октопод от политически назначения на БСП и ДПС. Сините припомниха, че Сотир Ушев беше избран за управител на НОИ в края на миналия парламент, според тях по настояване на социалния министър тогава Емилия Масларова. dir.bg
 


Сходни връзки

Искат оставката на шефа на НОИ заради тоалетни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди