изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:17 EEST
348 ДУШИ ЧЛЕНУВАТ В ТСО НА СЛЕПИТЕ    
ОбществоОтчетно събрание на Териториалната съюзна организация на слепите е проведено наскоро, съобщи председателката Паунка Пеева. Представен е доклад за дейността на структурата за периода от 9 октомври 2008 г. до 22 октомври т.г., направен е и финансов отчет.

Сред гостите на събранието са били представители на община Добрич и дирекция "Социално подпомагане", а така също Методи Андонов и Бончо Бонев от организацията на слепите във Варна. Взето е решение да се положат усилия за привличане на спонсори с цел подобряване материалната база на ТСО на слепите в Добрич. Ще се цели също разнообразяване живота в организацията чрез беседи, спортни мероприятия, екскурзии и т.н. Обсъдено е също участието на певческата група в различни прояви.
348 души членуват в момента в Териториалната съюзна организация на слепите. Структурата обхваща Добричка област без общините Каварна и Генерал Тошево, поясни председателката Паунка Пеева. 90 процента от членовете са в пенсионна възраст.
 


Сходни връзки

348 ДУШИ ЧЛЕНУВАТ В ТСО НА СЛЕПИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди