изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
"ДОБРУДЖА 1919" ПОСРЕЩА ЛИДЕРА В ГРУПАТА    
СпортНай-интересният мач от XI-ия кръг на Източната "Б" футболна група ще е на стадион "Дружба" в Добрич.


В събота отборът на "Добруджа 1919", който е на пето място в класирането, приема лидера "Несебър". Гостите имат само две загуби от началото на шампионата и безспорно правят силен сезон. Няма съмнение, че те ще излязат на терена, за да играят за победа, която ще ги укрепи в челото на таблицата. Задължително за трите точки ще се хвърлят и играчите на добричкия тим. Само преди две седмици "жълто-зелените" разбиха с 2:0 основния претендент за първото място - варненския "Спартак", който доскоро играеше в "А" група, и сега със сигурност ще дадат всичко от себе си, за да зарадват верните си привърженици с хубава игра и с победа.   
Добрата новина от лагера на "Добруджа 1919" е, че травмите на капитана на тима Атанас Георгиев и нападателя Веселин Живков са отшумели и двамата тренират наравно със съотборниците си. С вирусна инфекция обаче са трима състезатели - Георги Няголов, Славчо Илиев и Добромир Бонев, и тяхното участие в предстоящата среща е под въпрос. "Въпреки здравословните проблеми на няколко играчи ние се готвим много сериозно за този мач и задължително ще играем за победа. Познавам добре играта на съперника, гледах негови мачове и се надявам да спечелим трите точки", каза старши треньорът на "Добруджа 1919" Валентин Пейчев.
В събота футболистите на "Калиакра" гостуват на "Брестник" (Пловдив) в мач от 11-ия кръг на Източната "Б" група. Избраниците на старши треньора Филип Филипов ще играят задължително за трите точки, защото имат висока цел - да бъдат на първо място в края на първенството и догодина да играят в първия ни ешелон. Поради контузия срещата с "Брестник" ще пропусне халфът Делчо Стоилов.
* ИЗТОЧНА "Б" ФУТБОЛНА ГРУПА
ПРОГРАМА - XI кръг
31 октомври 2009 г., събота, 14:30 часа
Брестник 1948 (Пловдив) - Калиакра (Каварна)
Добруджа 1919 (Добрич) - Несебър (Несебър)
Миньор (Раднево) - Дунав (Русе)
Черноморец (Поморие) - Панайот Волов (Шумен)
Любимец 2007 (Любимец) - Родопа (Смолян)
Светкавица 1922 (Търговище) - Спартак-С 94 (Пловдив)
Свиленград 1921 (Свиленград) - Черноморец (Балчик)
Спартак (Варна) - почива


 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА 1919" ПОСРЕЩА ЛИДЕРА В ГРУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди